Zdravím sběratelskou hokejovou obec. Občas je potřeba něco roztrhat a já se poslední dobou rád vracím k OFS, a to i s ohledem na práci na Absolute Card Collector. Pro větší rozhled si rád roztrhám nějaké české balíčky, pročež plánuju postupnou retrospektivu až k těm nejstarším možným OFSkám. Nyní jsem ale vzal pro "potěchu" něco s úžasným poměrem ceny/výkon, resp. za poměrně malé peníze zatraceně hodně muziky ročníku 2014/15, který patří asi k tomu nejlepšímu, co OFS za své existence vydala - samozřejmě s rukopisem pana Hrbka, čímž ho zdravím.
Vzal jsem tedy "útokem" prázdninovou akci na webu OFS, kdy při objednávce 4 boxů stejné ročníku obdržíte 2 boxy téhož ročníku zdarma jako bonus. Za krásných 2.000 Kč nádherných 6 boxů. Sice teď budu celý víkend třídit řadovky, ale s ohledem na to, co jsem rozbalil, se tím rád proberu, protože jsem vytáhl krásné kousky, super jména a moc dobře jsem se u toho bavil.
Rozbalil jsem zatím 5 boxů, poslední, šestý box rozbalím v neděli s Matějem (TwentyTwo), za kterým se chystám na návštěvu. Uvidíme, zda zůstane jen u fotografií, nebo zda se pustíme i do nějakého multimediálního kousku s videem. Každopádně nyní mrkněte na 5 super boxů, které podle mě gradovali (tím pádem by v šestém měla být nějaká mega pecka tak uvidíme ).
Box No. 1 - Příjemný rozjed, žádná velká jména, ale pěkné karty i podpisy. Čáslava na insertu Team Pride v limitu /100 potěšil.
Box No. 2 - Pokračujeme moc hezky s barevnou parádou Marka Schwarze. Škoda zvolené fixy u Martina Faltera, která to trochu kazí. Kladenský Kolařík na Canvasce moc povedený.
Box No. 3 - Že by náznak, abych sbíral Marka Schwarze? Podruhé brankář v barvách Liberce, tentokrát s jinou barevnou kombinací. Ohromně se mi líbí volba fixy, samotný podpis a vůbec karta Adama Poláška. Opet kladenská Canvas, tentokrát Bahenský.
Box No. 4 - Hezký kousek Köhlera a hodně vyvedená Movemberovka Rotha v limitu /20. Škoda, že to se Pacovský "počmáral" takovým podivným způsobem.
Box No. 5 - Nejlepší box. Jaroslav Bednář je fantastický kousek. K tomu další kladenská Canvaska a naní Krejčí. Patera na Team Pride v limitu /100 a podpis jednoho z mých nejoblíbenějších extraligových brankářů, odpočívej v pokoji, Adame.
Souhrn: Asi jsem tuhle sérii nerozbaloval naposledy. Baví mě ta různorodost. Rainbow a Glacier paralelky jsem ani nefotil, protože toho bylo z pěti boxů poměrně dost. Každopádně díky do Šenova za výběr boxů a samozřejmě bonusé boxy i bonusové balíčky (ty jsem nefotil, ale vesměs jen řadovky, sem tam nějaký insert).
Kdyby kdokoliv o cokoliv jevil zájem, postupně se vše objeví na Absolute Card Collector, kde bude možnost karty koupit/vyměnit. Lepší karty určitě přes víkend, řadovky časem (je jich fakt slušnej nářez). Díky za pozornost, ještě pak přidám poslední box. Snad se nám s Matějem podaří vytáhnout ještě nějakou parádu na podobné vlně, jakou jsem chytil v těchto pěti.
OFS Classic 2014/15 Série II. - Prázdninová akce 4+2
- Bianconero
- Legenda
OFS Classic 2014/15 Série II. - Prázdninová akce 4+2
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: OFS Classic 2014/15 Série II. - Prázdninová akce 4+2
Balaštík s tim logem Kappa to je docela dobrej kousek , škoda že už neni ta druhá série collector , to byla asi fakt nejlepší série a plnění OFS zatim , když teda beru čistě Extraligu .
- smiesek
- Technická podpora
- Kontaktovat uživatele:
to je Köhler, skládám jeho jmenovkuSugarRay píše:Balaštík s tim logem Kappa to je docela dobrej kousek
(až budeš zase trhat, mysli na mě)
Jinak za mě TOP kartička podpis Adama Svobody, daleko více cennější než klasická Authentic Signature, protože tady je podpis přímo na kartě
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19)
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK
- elektrikar
- Hvězda
Tak ti teda děkuji, tomuhle odolávám celé prázdniny a ty mě teď začneš zase nahlodávat
jinak pěkný break
jinak pěkný break
- Bianconero
- Legenda
Kdybych na nějaký kousek narazil, určitě dám vědět.smiesek píše:
Nebraň se tomu, loupni pár boxů.elektrikar píše:Tak ti teda děkuji, tomuhle odolávám celé prázdniny a ty mě teď začneš zase nahlodávat
jinak pěkný break
Díky za ohlasy.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
-
- Opora
Perfektní break, série 14/15 je fakt úžasná. Já kvůli zlínským Cup winners pravidelně rozbaluji první sérii a zatím jsem ještě nikdy nelitoval.
Sbírám karty OFS, hlavně zlínské hráče.Zatím sbírka Zlína čítá asi 1400 karet.
e-mail : DominikPlsek@seznam.cz
ukázka karet : http://luisplskuj.rajce.idnes.cz/
e-mail : DominikPlsek@seznam.cz
ukázka karet : http://luisplskuj.rajce.idnes.cz/