Box 1:

Box 2:

mapko píše:sorry, ze sa na to pozriem zase cez prachy, ale ma to cenu 6.000?
nic proti otvaraniu ale podla mna tie podpisy na ebay zozeniete za par korun - 5 dolarov za podpis
a to ma tom produkte velmi stve ... to by si musel chytit case hit aby to stalo za to
velmi zle a nespravodlive plnenie podla mna ... pre mna je ten produkt sklamanim cena vs vykon, a tak som sa na neho tesil
videl som x breakov a skutocne dobre mena su tam minimalne
Majo, když jsem se podíval na plnění, tak si vezmi, že konkrétně třeba ten Shore je case hit. Takže si dej kamínky dohromady...legenda, diamant, case hit, tým Original Six...a máš vydělánomapko píše:sorry, ze sa na to pozriem zase cez prachy, ale ma to cenu 6.000?
Tak když jsi narazil na Cupy, tak mi nedá přidat pod kotel. I v Cupech jsou sety, který jsou kolikrát dost doslova hnusný. A mám tím na mysli např. Signature Renditions. Polokreslená fotka nebo co, rádoby canvas povrch a podpis takvou barvou, že ho skoro přes fotku přehlídneš. Minulý týden proběhla Facebookem Signature Renditions Wejna s Messem. Upřímně řečeno...no a co? Ta karta, pominu-li jména, vypadala jak ty říkáš jako insert Hockey Heroes z UDS1. Dej za to 500 babek...Michal píše:Chronology nejsou zavedena znacka, nemaji zatim punc exkluzivity a ani (podle me) bezvadny design jako treba The Cup (nebo de facto jakykoliv jiny high-end produkt UD s historii), takze pro me je cena za takoveto 4 karty proste silena.
vidíš a pro mě jsou to jedny z nejhezčích karet vůbec...worlikk píše: I v Cupech jsou sety, který jsou kolikrát dost doslova hnusný. A mám tím na mysli např. Signature Renditions.
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host