A poslední box, který jsem ještě doma měl a dlouho si ho šetřil, dnes už jsem to ale nezvládl Takže lahůdka YWTB-YGTB.
Nebudu to nijak protahovat, jdeme na to
Krabička všem dobře známá
Minidresík
Řadovky /77
Paralelky /22
Goal cam 5/5
Podpisovky
Game used material
Na závěr super karta: Jaroslav Holík - Icebook 1of1
Toto prostě je nebo spíše byl produkt jak dělo, záplava parádních karet.
Mějte se, dnes už nebudu otravovat
YWTB-YGTB
-
- Hvězda
Re: YWTB-YGTB
neskutečnej masakr, opět děkuju za brejk, otravuj nás prosím klidně každej den:) já osobně si to nechám moc rád líbit!!!
Mike Modano!!!
Tak tohle mít doma a pak vytáhnout toto... to je neskutečné. Gratulace jak blázen...!!
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Maurice Richard 9
- Veterán
Tak to je vážně masakr.Vždyť jsi se toho nemusel ani dožít.Rok to mít doma.Pak by to někdo hodil do popelnice.Gratulace.
Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards
Maurice Richard 9 píše:Tak to je vážně masakr.Vždyť jsi se toho nemusel ani dožít.Rok to mít doma.Pak by to někdo hodil do popelnice.Gratulace.
Manželka má jasné instrukce co s kartami dělat v případě tohoto problému Velice rychle by se objevily v různých aukcích Ale nedožít se tohoto to by byla fakt škoda, ale stihl jsem to
- Maurice Richard 9
- Veterán
U nás je to stejné,instrukce jsou co s tím.johny2233 píše:Maurice Richard 9 píše:Tak to je vážně masakr.Vždyť jsi se toho nemusel ani dožít.Rok to mít doma.Pak by to někdo hodil do popelnice.Gratulace.
Manželka má jasné instrukce co s kartami dělat v případě tohoto problému Velice rychle by se objevily v různých aukcích Ale nedožít se tohoto to by byla fakt škoda, ale stihl jsem to
Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards