Ahoj všem,¨
jelikož jsem už nějakou dobu nemocný, tak mi to dnes nedalo a udělal jsem si radost otevřením boxu ITG Be a Player Signature 2001, který už jsem sušil doma skoro rok a nyní přišel jeho čas Fotky budu dávat postupně, jak jsem otevíral balíčky.
Balíček 1
Radek Dvořák, Dmitri Khristich, Aaron Gavey, Patrick Roy, Redemption offer Hasan a podpisovka Marc Savard
Balíček 2
Jere Karalahti, Bill Guerin, Vincent Damphousse, Jason Arnott, podpisovka Steve Thomas a Game stick&jersey Tony Amonte
Balíček 3
Guy Hebert, Simon Gagne, Martin Biron, Brian Boucher, RO-Joe Sakic, podpisovka Clarke Wilm
Balíček 4
Tyson Nash, Martin Straka, Vincent Lecavalier, Parkhurst 50-Bryan Smolinski, Mario Lemieux-Retrospective, podpisovka Jason Ward
Balíček 5
Chris Simon, Paul Coffey, John Leclair, Parkhust 50-Bill Guerin, RO-Brendan Shanahan, podpisovka Patrick Lalime
Balíček 6
Alexander Mogilny, Manny Fernandez, Pierre Turgeon, Parkhurst 50-Espen Knutsen, RO-Peter Forsberg, podpisovka Jeff O'Neill
Balíček 7
José Theodore, Scott Stevens, Patrik Stefan, Sergei Vyshedkevich 0421/1000, RO-Mats Sundin, podpisovka Reto von Arx
Balíček 8
Roman Hamrlik, Sergei Zholtok, Brian Rafalski, Brian Holzinger, RO-Jarda Jágr, Podpisovka Glen Metropolit
Balíček 9
Brad Isbister, Darren McCarty, Ron Francis, Stu Barnes, RO-Zigmund Palffy, podpisovka Manny Fernandez
Balíček 10
Dominik Hašek, Milan Hejduk, Steve Rucchin, RO-Patrick Roy, Jiří Šlegr Ruby 167/200, podpisovka Dmitri Khristich
Balíček 11
Patrick Marleau, David Harlock, Trevor Linden, RO-Theoren Fleury, Martin Škoula Ruby-188/200, podpisovka Mathieu Biron
Balíček 12
Brenden Morrow, Jan Hlaváč, Fred Brathwaite, Mattias Timander, Mario Lemieux Retrospective, podpisovka Felix Potvin
Za mě super rozbalovaní ty karty jsou nádherný a samá super jména. Přiznám se, že mě nejdřív rozhodily ty redemption karty a po přečtení jsem zjistil, že se dávaly do každého balíčku, kde nebyla memo nebo Mario Retrospective karta a když člověk nasbíral 400 bodů (body jsou na každé RO kartě v rohu), tak to odeslal a získal nějakou speciální memo kartu v limitu 20. 400 bodů už dohromady asi nedám a do konce ledna 2002 už vůbec ne, tak mě to uklidnilo
Hodnocení boxu nechám na Vás za mě super karty. Mějte se
Rozbalovačka na nemocenské :-)
Re: Rozbalovačka na nemocenské :-)
paradny box, aky sa dnes uz nevidi
v kazdom balicku podpis je parada
Mariove inserty a este aj limitovane karty
jeresey stick, tiez jedny z najkrajsich podla mna
len taky box uz tazko zozenies
v kazdom balicku podpis je parada
Mariove inserty a este aj limitovane karty
jeresey stick, tiez jedny z najkrajsich podla mna
len taky box uz tazko zozenies
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
-
- Hvězda
Těch jsem se něco narozbaloval , nejlepší bylo chytit "hot box" , pak tam v každém balíčku byla nějaká superstar
- elektrikar
- Hvězda
Tedy vydržet rok a neotevřít to ,bych nevydržel
-
- Hvězda
tohle jsou děsne pěkný karty... a rok to doma válet??? neskutečná sebekontrola. já bych si řekl, každej den jeden balíček.... a jsem si jistej, že bych to za dva maximálně tři dny roztrhal všechno:)
do třetice dík za brejk, parádní práci jsi si s tim dal
do třetice dík za brejk, parádní práci jsi si s tim dal
Mike Modano!!!
Rok nechat ležet takový box je úctyhodné Ale pěkná otevíračka, ze které bych vyzvedl podpisovku Felixe Potvina
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17