2x 2014-15 OPC Platinum Jumbo & 2013-14 National Treasures

Boxy otevřené sběrateli v měsíci únoru 2019.
peldap
Veterán
Veterán

Re: 2x 2014-15 OPC Platinum Jumbo & 2013-14 National Treasur

Příspěvek od peldap »

Maurice Richard 9 píše:Vždy se těším na Peldu co sem dá,a že toho již sem dal.Držím mu palce,že se nějaká ta pecka povede.Ale je to jak píše,prostě v těch High end produktech čekáš,když vysolíš 600 babek za box trochu víc.Ve finále tam máš karty,který nedají ani 50 babek a to je nepoměr.
Moc díky za pozitivní slova, myslím, že jsi to napsal úplně přesně. Až uvidíš ( snad zítra ) můj poslední brejk, snad ještě nikdy jsem nebyl tak rozčarován. UD se mi pomstilo, sice nevím za co ale je to tak. Když si uvědomím, za kolik peněz jsem vyfasoval 1x řadovku
a zbytek karet RC, z toho 3x prakticky no name, tak to je i na mě moc. Ale určitě se nenechám odradit, to mohu slíbit.

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

Čekal jsem na ty avizovaný Kapky a teď si to dovolím porovnat.

Oba boxy jsou přibližně finančně stejně náročný, kvalita obdobná a obsahově dle mého názoru NT lepší.

Co se týče tohoto boxu, tak bych se z dovolením odklonil od názoru většiny, že to je propadák.

Jak už zde padlo, máš zde o několik kusů více karet, než je garantováno, což se ti v Kapkách stane max že ti tam přidaj bejsku :lol:

A teď proč to nevidím tak černě. Já se prostě dívám na jména jako takový, ne za co to prodám, a to osazení je zde prostě parádní..

Benn - top hráč - ne bejska, ale silver /25
Jurčo - hard podpisovka z Crownů jako přidaný bonus asi nemůže nikoho urazit (nebo ano?)
Foote - /99 Legenda - tvrďák který moc karet nemá a za Quebec už vůbec ne
Thomas - /99 dnes již by se dalo říct také legenda, spojená hlavně s Bostonem. Za Dallas také skoro žádné karty nemá, akorád to trochu kazí ten Bostonský dres :)
Stammer - top hráč - patch /25. Ano škoda, bílá barva z blesku uprostřed dresu
Kuemper booklet - za 7 let co chytá v NHL, tak má GAA 2,58 a SV% .913 což jsou dost slušný čísla na to, jak ho zde někdo nazval "noname" :D ...a to chytá poslední 2 roky v tragický Arizoně (jenom tam má GAA 2,73 a SV% .913!!)
Ron Francis - /99 Legenda, HOF
Kuemper - RPA /99 - viz výše, parádní patch
Yak/Mack - dual jumbo auto patch /50 (BV 250,-) Yak nenaplnil očekávání jedničky draftu, i když zase úplná tragédie to taky dle mého názoru není a Mack je top hráč
3x pp

Celkem vzato, opravdu nechápu rozčarování z tohoto boxu. Kromě Yakupova, kterej odešel do KHL, jsou / byli ostatní hráčská jména naprosto skvělá.

Ano asi by to chtělo jiný druh jsy, než 3x Timeline, ale pokud bych měl na výběr mezi tímto boxem a výše zmíněnýma Kapkama, skočím po tomhle, bez mrknutí oka...
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

Jirka87
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka87 »

Danny, napsal jsem "teoreticky noname" *lgh* a to hlavně v porovnání s těma ostatníma "legendama", který v tom boxu byli *mrk* ale přiznávam, tak dobrý čísla bych mu netipoval (a nepátral jsem po tom :) )

Jinak máš naprosto stejnej názor, jako jsem měl já :)
POMALÝ RESTART SBÍREK
Martin Brodeur - 322 karet
Dušan Salfický - 19 karet
Petr Sýkora - 42 karet

Odpovědět

Zpět na „Únor/February 2019“