Peldap - 2017-18 UD The Cup
- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Peldap - 2017-18 UD The Cup
2017-18 UD The Cup : vzhledem k tomu, že jsem vždy nedal na tento produkt dopustit, nebudu se k tomuto boxu vyjadřovat, nechám to případně na vás.
1) Bo Horvat / 249
2) Luke Kunin RAP / 249
3) C.J. Smith RC / 249
4) Nicolas Kerdiles RAP / 249
5) Owen Tippett RC Gold AU / 36
6) Pierre - Luc Dubois Honorable Numbers RC / 18
1) Bo Horvat / 249
2) Luke Kunin RAP / 249
3) C.J. Smith RC / 249
4) Nicolas Kerdiles RAP / 249
5) Owen Tippett RC Gold AU / 36
6) Pierre - Luc Dubois Honorable Numbers RC / 18
Re: Peldap - 2017-18 UD The Cup
5 rookie karet, to je silenost... mam tento produkt taky rad, ale tomu boxu by sluselo jedno super jmeno...
- Maurice Richard 9
- Veterán
Peldo jak jsem ti již psal.Vždy se těším na tvojí rozbalovačku,a přeji Ti nějakou tu pecku.Ale tohle je prostě šílený za 15 000kč nebo kolik ten box stál.V boxu za takovou cenu čekáš něco solidního.A ne něco co se ve finále neprodá ani za 1500kč.Přesto vím,že budeš rozbalovat dál.A neboj jednoho dne ta pecka příjde.
Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards
-
- Hvězda
peldíku snažim se na tom breaku najít něco, abych tě mohl povzbudit, ale je to těžký, alespon, že nejsou jednobarevný patche....
příště to bude lepší!!!
dík za brejk a hlavu vzhůru
příště to bude lepší!!!
dík za brejk a hlavu vzhůru
Mike Modano!!!
- Jirka87
- Opora
- Kontaktovat uživatele:
Peldo měl si pravdu na tohle se nedá říct nic jinýho, než hamba UD
Stejně jako Jirzik i já se snažil u každý karty najít něco, čim tě utěšit. Je fakt, že čim větší si tu měl smůlu na RC, paradoxně tim větší klika na pěkný patche. Jenže to je asi stejná útěcha, jak na useknutou nohu podávat dětskou náplast s obrázkem pandy
Je mi to líto a ber to takhle....příští brejk bude 100% lepší (protože prostě horší to snad nejde, co UD??)
Stejně jako Jirzik i já se snažil u každý karty najít něco, čim tě utěšit. Je fakt, že čim větší si tu měl smůlu na RC, paradoxně tim větší klika na pěkný patche. Jenže to je asi stejná útěcha, jak na useknutou nohu podávat dětskou náplast s obrázkem pandy
Je mi to líto a ber to takhle....příští brejk bude 100% lepší (protože prostě horší to snad nejde, co UD??)
POMALÝ RESTART SBÍREK
Martin Brodeur - 322 karet
Dušan Salfický - 19 karet
Petr Sýkora - 42 karet
Martin Brodeur - 322 karet
Dušan Salfický - 19 karet
Petr Sýkora - 42 karet
Tak tohle se podle mě vůbec nepovedlo... Furt tam hledám něco lepšího, co by mě nějak zaujalo, ale... Prostě ne, fakt ne.
Buď svůj.
- SteveRogers92
- Legenda
No když pominete cenu tak Dubois a Kunin nejsou špatní, kluci co hrají pravidelně a třeba Dubois má 53 bodu což není zlé.
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
Peldo, opět děkuji za ukázku z otevření této plechovky. Bude-li tomu tak, miska vah se znovu srovná. Karty jsou to povedené a svůj názor si dovolím napsat následovně.
Z česko-slovenského pohledu to vážně není žádná sláva, vzhledem k tomu jak by se daly karty odeslat dál ať už do sbírek výměnou nebo v rámci návratnosti. Netuším jak je to na slovenském fóru či FB apod. s ohledem na dané hráče a jejich možných sběratelů, ale spíše to vypadá na možnost hrstky lidí, kteří by tyto karty mohli vzít.
Ze zámořského pohledu by to bylo hodnoceno mnohem lépe, když vezmu už jen tu "mánii" okolo Rookie karet, která se zde často zmiňovala, ale tak jak zde bylo již řečeno Duboise a Kunina by jsi po čase nebo třeba i hned udal, ale opět je zapotřebí narazit na dané sběratele.
Ve zkratce a myšleno v dobrém takový americký box.
Z česko-slovenského pohledu to vážně není žádná sláva, vzhledem k tomu jak by se daly karty odeslat dál ať už do sbírek výměnou nebo v rámci návratnosti. Netuším jak je to na slovenském fóru či FB apod. s ohledem na dané hráče a jejich možných sběratelů, ale spíše to vypadá na možnost hrstky lidí, kteří by tyto karty mohli vzít.
Ze zámořského pohledu by to bylo hodnoceno mnohem lépe, když vezmu už jen tu "mánii" okolo Rookie karet, která se zde často zmiňovala, ale tak jak zde bylo již řečeno Duboise a Kunina by jsi po čase nebo třeba i hned udal, ale opět je zapotřebí narazit na dané sběratele.
Ve zkratce a myšleno v dobrém takový americký box.
Sbírám:
Marc Denis - 790/852
K 8. 9. 2019 ukončuji svůj sběratelský příběh i svoji aktivitu zde.
Tradelist - http://ceris1.rajce.idnes.cz/
- http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=9548
Marc Denis - 790/852
K 8. 9. 2019 ukončuji svůj sběratelský příběh i svoji aktivitu zde.
Tradelist - http://ceris1.rajce.idnes.cz/
- http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=9548
Já moc nechápu tu všeobecnou negativitu kolem toho boxu. Podle toho, co Pelda avizoval dopředu jsem čekal fakt nějakou hrůzu, ale když to srovnám třeba s lastíkovými National Treasures, tak tohle je stokrát lepší obsah. Dvakrát Rookie Auto Patch? Vždyť to je snad nejhodnotnější RC karta vůbec. Navíc Kunin není úplně nejhorší jméno. Patche se taky povedly. Tippett na podpisovce není nic z čeho by si člověk sedl na zadek, ale že by to byla nějaká průšvihová karta, to bych určitě neřekl. A Dubois, jakožto jeden z nejlepších nováčků na nádherné Honorable Numbers v limitu /18? To si myslím že je hodně dobrá karta. Ve výsledku jsou špatny ty 2 base karty (obyč + RC base), ale to je bohužel tak nějak standard Cupek, takže to asi už nemůže překvapit a pak fakt, že chybí nějaká lepší karta současnyho hráče, nebo dokonce legendy. Jasně beru, tohle je argument k tomu, že člověk nemůže být nadšenej. Ale že by to byl vyloženě průšvih? To bych teda neřekl, bohužel je takhle prostě nastavnenej současnej trh s kartama, RC RC RC a pak možná i něco k tomu...
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
Tak trošku jsem na podobný názor čekal a pokusím se tu svojí "negativitu" objasnit.deiv14 píše:Já moc nechápu tu všeobecnou negativitu kolem toho boxu. Podle toho, co Pelda avizoval dopředu jsem čekal fakt nějakou hrůzu, ale když to srovnám třeba s lastíkovými National Treasures, tak tohle je stokrát lepší obsah. Dvakrát Rookie Auto Patch? Vždyť to je snad nejhodnotnější RC karta vůbec. Navíc Kunin není úplně nejhorší jméno. Patche se taky povedly. Tippett na podpisovce není nic z čeho by si člověk sedl na zadek, ale že by to byla nějaká průšvihová karta, to bych určitě neřekl. A Dubois, jakožto jeden z nejlepších nováčků na nádherné Honorable Numbers v limitu /18? To si myslím že je hodně dobrá karta. Ve výsledku jsou špatny ty 2 base karty (obyč + RC base), ale to je bohužel tak nějak standard Cupek, takže to asi už nemůže překvapit a pak fakt, že chybí nějaká lepší karta současnyho hráče, nebo dokonce legendy. Jasně beru, tohle je argument k tomu, že člověk nemůže být nadšenej. Ale že by to byl vyloženě průšvih? To bych teda neřekl, bohužel je takhle prostě nastavnenej současnej trh s kartama, RC RC RC a pak možná i něco k tomu...
Taková plechovka pokud někoho z těch hráčů nesbíráš ( nevím koho by měl náš človíček z tohoto výběru sbírat ) je pro mě osobně vcelku bohužel bezcenná.
Pokud se pletu, karty jsou samozřejmě volné.
Ano, Dubois perfektní karta ( dokonce si myslím že bude mít i velmi slušnou cenu v Beckettu ), bohužel tady neprodejná a asi jí ani v té hodnotě co má nevyměním.
Ano, Kunin není úplně špatná karta, platí pro ní úplně to samé co jsem napsal o kartě Duboise.
Ano, Owen Tippett je také celkem slušná karta, zase platí to, co u výše popsaných karet, bohužel.
Zbytek netřeba komentovat, pro mě jedním slovem veliká bída.
Normálně to nedělám, vím že tady to vypadá že vše řeším přes návratnost peněz za plechovku, ale tak nějak při pohledu na skladbu toho plnění mi nic jiného nezbývá, bohužel zase jedním slovem bída.
Já to myslel spíše ve smyslu, že mi velmi mrzí že v plechovce, přesně jak jsi napsal nebyla nějaká lepší karta současného hráče, nebo dokonce legendy.
V takovém produktu bych alespoň jednu takovou kartu očekával, ještě ke všemu, když jich tam je opravdu mraky. Ne že bych to neuvítal, ale nemusím hned tahat patche nebo podpisovky McDavida nebo Gretzkyho, ale přeci jenom alespoň jedna "normální" karta by tam být podle mého měla být.
Toť jen na vysvětlenou, jinak samozřejmě díky za komenty !!!
Jasně, on už to tady naznačoval Ceris. Pro našince je ten box asi fakt hodně velkej propadák. Já se na to zase snažím dívat z globálnějšího hlediska a věřím tomu, že za mořem tohle budou hodnotit jako lehkej nadprůměr. A rozhodně vím, že se na to nedíváš očima obchodníka, protože si naopak myslím, že ty karty mají tržní hodnotu vyšší než většina současných hráčů na mnohem hezčích kartách, ale jak říkáš, ne u nás. Je to trochu ironie, že takovej box se vytáhne zrovna u nás. Jen si prostě nemyslím, že tady je důvod hanit UD, protože oni si to svoje odvedli celkem obstojně zrovna u tohodle boxu. Jen je prostě blby, že my jsme pro ně absolutní minorita a pak to takhle dopadá. Každopádně se nenech odradit, tvoje breaky jsou jedna z nejzábavnějších věcí tady na fóru a věřím, že příště otevřeš něco tuzemsky přijatelnějšího
MOST WANTED:
Jo. s tím nelze než souhlasit, za mořem by to určitě nebyl špatnej box. Jen pro mě velká škoda, že jsem to otevřel tady u nás.deiv14 píše:Jasně, on už to tady naznačoval Ceris. Pro našince je ten box asi fakt hodně velkej propadák. Já se na to zase snažím dívat z globálnějšího hlediska a věřím tomu, že za mořem tohle budou hodnotit jako lehkej nadprůměr. A rozhodně vím, že se na to nedíváš očima obchodníka, protože si naopak myslím, že ty karty mají tržní hodnotu vyšší než většina současných hráčů na mnohem hezčích kartách, ale jak říkáš, ne u nás. Je to trochu ironie, že takovej box se vytáhne zrovna u nás. Jen si prostě nemyslím, že tady je důvod hanit UD, protože oni si to svoje odvedli celkem obstojně zrovna u tohodle boxu. Jen je prostě blby, že my jsme pro ně absolutní minorita a pak to takhle dopadá. Každopádně se nenech odradit, tvoje breaky jsou jedna z nejzábavnějších věcí tady na fóru a věřím, že příště otevřeš něco tuzemsky přijatelnějšího
Tak důvod toho, že jsem to "UD" vyčetl byl spíše momentální vztek a rozčarování. Já se rozhodně nenechám otrávit, to není můj styl. Pokud budou finance tak zase brzy určitě něco zajímavého rozbalím, to mohu slíbit !!!
Nejsme od sebe vůbec, ale vůbec dalekopeldap píše:Tak trošku jsem na podobný názor čekal a pokusím se tu svojí "negativitu" objasnit.deiv14 píše:Já moc nechápu tu všeobecnou negativitu kolem toho boxu. Podle toho, co Pelda avizoval dopředu jsem čekal fakt nějakou hrůzu, ale když to srovnám třeba s lastíkovými National Treasures, tak tohle je stokrát lepší obsah. Dvakrát Rookie Auto Patch? Vždyť to je snad nejhodnotnější RC karta vůbec. Navíc Kunin není úplně nejhorší jméno. Patche se taky povedly. Tippett na podpisovce není nic z čeho by si člověk sedl na zadek, ale že by to byla nějaká průšvihová karta, to bych určitě neřekl. A Dubois, jakožto jeden z nejlepších nováčků na nádherné Honorable Numbers v limitu /18? To si myslím že je hodně dobrá karta. Ve výsledku jsou špatny ty 2 base karty (obyč + RC base), ale to je bohužel tak nějak standard Cupek, takže to asi už nemůže překvapit a pak fakt, že chybí nějaká lepší karta současnyho hráče, nebo dokonce legendy. Jasně beru, tohle je argument k tomu, že člověk nemůže být nadšenej. Ale že by to byl vyloženě průšvih? To bych teda neřekl, bohužel je takhle prostě nastavnenej současnej trh s kartama, RC RC RC a pak možná i něco k tomu...
Taková plechovka pokud někoho z těch hráčů nesbíráš ( nevím koho by měl náš človíček z tohoto výběru sbírat ) je pro mě osobně vcelku bohužel bezcenná.
Pokud se pletu, karty jsou samozřejmě volné.
Ano, Dubois perfektní karta ( dokonce si myslím že bude mít i velmi slušnou cenu v Beckettu ), bohužel tady neprodejná a asi jí ani v té hodnotě co má nevyměním.
Ano, Kunin není úplně špatná karta, platí pro ní úplně to samé co jsem napsal o kartě Duboise.
Ano, Owen Tippett je také celkem slušná karta, zase platí to, co u výše popsaných karet, bohužel.
Zbytek netřeba komentovat, pro mě jedním slovem veliká bída.
Normálně to nedělám, vím že tady to vypadá že vše řeším přes návratnost peněz za plechovku, ale tak nějak při pohledu na skladbu toho plnění mi nic jiného nezbývá, bohužel zase jedním slovem bída.
Já to myslel spíše ve smyslu, že mi velmi mrzí že v plechovce, přesně jak jsi napsal nebyla nějaká lepší karta současného hráče, nebo dokonce legendy.
V takovém produktu bych alespoň jednu takovou kartu očekával, ještě ke všemu, když jich tam je opravdu mraky. Ne že bych to neuvítal, ale nemusím hned tahat patche nebo podpisovky McDavida nebo Gretzkyho, ale přeci jenom alespoň jedna "normální" karta by tam být podle mého měla být.
Toť jen na vysvětlenou, jinak samozřejmě díky za komenty !!!
Mně tam také chybí nějaký ´hráč´ , nějaký zvedák.
Dubois pro mě,zatím, velké jméno není, ale má k tomu výborně našlápnuto, ale musí to ještě potvrdit, kartu bych dal na nějakou dobu k ledu a po nějaké době, za předpokladu, že si bude držet formu, rozhodně malou cenu mít nebude...Ostatně, to už nemá teď
Tippett pro mě není relevantní karta, jen, že tam dají gold limit, z toho pro mě nedělá nějakou velkou trefu, především v takéto nelevné ˇplechovceˇ. To se můžou trochu vynasnažit a prdnout tam něco, ehm, lepšího... (asi bych kecal jinak, být na takovém limitu Boeser )
Na konec snad jen musím říct, že ti moc moc závidím, že si takové boxy můžeš dopřát, já už se nějakou dobu snažím doplácat aspoň k Premieru, ale... No známe to, peníze jsou peníze. Třeba jednou.
Buď svůj.
Za sebe musím říct, že vždycky obdivuju tu odvahu do toho znovu a znovu jít právě s tím rizikem, že to dopadne takhle. Tím "takhle" teď nemyslím finanční efekt, ale právě ten pocit. Že nevytáhnu nic, co by mě potěšilo. Ta "šance" je tomhle případě velká a ať chci nebo ne, ta cena té plechovky to jenom umocňuje. Na druhou stranu samozřejmě někdo ty boxy otevřít musí, aby se pak třeba ty karty, co nejsou za raketu, ale udělají tu radost, daly koupit nebo vyměnit jako kusovky. Takže za tu odvahu díky a přeju, ať příště z krabičky vyskočí něco, co splní očekávání
-
- Nováček
Jako design těch karet je dobrej. Stejně jako ty Patche. Ale já i když bych si ten box taky koupit mohla, raději si za to koupím jen karty mého týmu. Kdyby se ten box alespoň zaplatil. Každopádně hodně štěstí pro příště.
Tak já jsem měl tu možnost, že jsem box koupil o něco levněji, ale stejně to je pálka. Tak rozbalovat dál budu, to je jasný a snad se brzy zadaří něco pěkného ! Díky !!!Maurice Richard 9 píše:Peldo jak jsem ti již psal.Vždy se těším na tvojí rozbalovačku,a přeji Ti nějakou tu pecku.Ale tohle je prostě šílený za 15 000kč nebo kolik ten box stál.V boxu za takovou cenu čekáš něco solidního.A ne něco co se ve finále neprodá ani za 1500kč.Přesto vím,že budeš rozbalovat dál.A neboj jednoho dne ta pecka příjde.
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No tvl...
Už nějakou chvíli přemýšlím co napsat a stále hledám něco pozitivního, bohužel nic nenacházím.....
Jsem jeden z posledních, kdo by hledal v boxech nějakou finanční hodnotu, a spíš se zaměřuju na hráče.
Tohle je ale těžkej průser. Bohužel i takový boxy tam jsou a už jsem viděl dokonce i horší... jj 3x noname RPA, 1x průměrný RC auto gold, 2x base a 1clr patch tuším někoho z minnesoty (nic proti Wilds). Na druhou stranu člověk může vytáhnout i takový, jako měl mapko. To se potom skáče do stropu...
Ale abych to nějak sesumíroval.
Deive, trochu nechápu jak tohle můžeš obhajovat. Tohle je totiž průser i na dementní RC zámořskej trh. 2x RPA ano, ale Kunin - cca 1k, a Kerdiles cca 500,- Kč. (Navíc u nás neprodejný/nevyměnitelný ani za tyhle peníze) Tippet je na tom podobně jako kunin a jediná karta, která by mohla "někoho" nadchnout je Dubois. Bohužel za sebou ještě nemá žádnou historii a pokud mu nevyjde další sezona, jsou jeho karty skoro bezcenný, nehledě na limit a patch. Jo, pokud se takhle bude 4-5 let držet, tak ok.
Takže tady není nic, čeho by se člověk mohl chytnout a alespoň trochu pozitivně to ohodnotit.
Já jsem ten, kdo bude rád i za jména typu Zette, Marchand, Getzlaf nebo Pacioretty. Protože ty za sebou mají výsledky, ale tady prostě není nic....
Za mně 2/10, jenom za toho Duboise, což moho za pár let zmenit na 3,5/10, pokud bude něco hrát
Už nějakou chvíli přemýšlím co napsat a stále hledám něco pozitivního, bohužel nic nenacházím.....
Jsem jeden z posledních, kdo by hledal v boxech nějakou finanční hodnotu, a spíš se zaměřuju na hráče.
Tohle je ale těžkej průser. Bohužel i takový boxy tam jsou a už jsem viděl dokonce i horší... jj 3x noname RPA, 1x průměrný RC auto gold, 2x base a 1clr patch tuším někoho z minnesoty (nic proti Wilds). Na druhou stranu člověk může vytáhnout i takový, jako měl mapko. To se potom skáče do stropu...
Ale abych to nějak sesumíroval.
Deive, trochu nechápu jak tohle můžeš obhajovat. Tohle je totiž průser i na dementní RC zámořskej trh. 2x RPA ano, ale Kunin - cca 1k, a Kerdiles cca 500,- Kč. (Navíc u nás neprodejný/nevyměnitelný ani za tyhle peníze) Tippet je na tom podobně jako kunin a jediná karta, která by mohla "někoho" nadchnout je Dubois. Bohužel za sebou ještě nemá žádnou historii a pokud mu nevyjde další sezona, jsou jeho karty skoro bezcenný, nehledě na limit a patch. Jo, pokud se takhle bude 4-5 let držet, tak ok.
Takže tady není nic, čeho by se člověk mohl chytnout a alespoň trochu pozitivně to ohodnotit.
Já jsem ten, kdo bude rád i za jména typu Zette, Marchand, Getzlaf nebo Pacioretty. Protože ty za sebou mají výsledky, ale tady prostě není nic....
Za mně 2/10, jenom za toho Duboise, což moho za pár let zmenit na 3,5/10, pokud bude něco hrát
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Nějak jsem neplánoval se k boxů The Cup nebo vůbec k boxu NHL vyjádřit, ale vrtá mi hlavou jedna otázka. Nechci aby to bylo braný jako kritika, protože každý je svého štěstí strůjce a každý ať si kupuje co chce.
- Co člověka, co nemá šanci vytáhnou hráče do sbírky (sbíráte Jágra jsem někde četl), nemá v plánu si karty nechávat ve sbírce nebo se mu nelíbí skladba boxů (neustálé nadávání na řadovky the cup) nutí tenhle box si za takové peníze kupovat??? Proč to vůbec dělá? -
Ok, chce najít nějakou pecku. Nějakou drahou kartu, kterou tady těžko prodá za peníze, které má v zámoří. Já jsem si pro zajímavost otevřel Pavlův shop a našel si tam karty řekněme od 5k do 15k ... To jsou obrovský pecky, který vytáhnout zde v boxu, napsal by autor - to nemohlo být lepší. Proč tedy si radši ten podpis Gretzkyho, McDavida, Matthewse , ... nekoupíte? Nerozumím tomu a přijde mi to trochu jako nemoc si kupovat tyhle boxy za nekřesťanský prachy, kde je 90% šance že to skončí prodělkem a tím vlastně podporovat tu firmu co to vyrábí.
Sám boxy rozbaluju. Extraligové (resp. prvoligové) za pár šlupek (proti boxu the cup), kde mám šanci na svůj tým, a co neprodám, tak vím, že si ve sbírce nechám. Už takhle do toho jdu. Jasně, umím být z boxu nespokojený, ale nemám potřebu se nechat veřejně litovat kvůli něčemu, co jsem si způsobil sám tím, že jsem ten box za ty peníze koupil.
Nicméně přeju Vám, aby jste příště byl s boxem spokojenější.
- Co člověka, co nemá šanci vytáhnou hráče do sbírky (sbíráte Jágra jsem někde četl), nemá v plánu si karty nechávat ve sbírce nebo se mu nelíbí skladba boxů (neustálé nadávání na řadovky the cup) nutí tenhle box si za takové peníze kupovat??? Proč to vůbec dělá? -
Ok, chce najít nějakou pecku. Nějakou drahou kartu, kterou tady těžko prodá za peníze, které má v zámoří. Já jsem si pro zajímavost otevřel Pavlův shop a našel si tam karty řekněme od 5k do 15k ... To jsou obrovský pecky, který vytáhnout zde v boxu, napsal by autor - to nemohlo být lepší. Proč tedy si radši ten podpis Gretzkyho, McDavida, Matthewse , ... nekoupíte? Nerozumím tomu a přijde mi to trochu jako nemoc si kupovat tyhle boxy za nekřesťanský prachy, kde je 90% šance že to skončí prodělkem a tím vlastně podporovat tu firmu co to vyrábí.
Sám boxy rozbaluju. Extraligové (resp. prvoligové) za pár šlupek (proti boxu the cup), kde mám šanci na svůj tým, a co neprodám, tak vím, že si ve sbírce nechám. Už takhle do toho jdu. Jasně, umím být z boxu nespokojený, ale nemám potřebu se nechat veřejně litovat kvůli něčemu, co jsem si způsobil sám tím, že jsem ten box za ty peníze koupil.
Nicméně přeju Vám, aby jste příště byl s boxem spokojenější.
Jen doplním Omertu - tam je největší smůla i to, že ty hity jsou ze sběratelsky nezajímavých týmů. DuBois kdyby hrál třeba v Montrealu, Rangers... bude mít úplně jinou hodnotu. Ale pokud se z boxu vyndají hlavní hity Anaheim, Minnesota a Columbus, je to smutné už samo o sobě. Takových boxů v casu moc není, je škoda, že ho zrovna "vyžral" Pelda se svým zápalem.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Já jsem to Danny nemyslel tak, že bych chtěl box nějak zvlášť obhajovat, slabota to je, ale když to srovnám s ostatníma breakama Cupek, tak mi to přijde relativně normální plnění. Pak už hodně záleží na úhlu pohledu. Napsal jsem to spíš proto, že Pelda u breaku lastíkových National Treasures avizoval, že ukáže katastrofální break Cupek a mně osobně třeba přijde, že ty NT byly mnohem horší. A za sebe si myslím, že Dubois je fakt super karta, mám pro Honorable Numbers slabost
Vojto, jednoduchej fakt k zamyšlení: pokud by všichni přemýšleli tak jak si tady nastínil, ty karty z Pavlova shopu, o kterých si psal, by si nikdo koupit nemohl...
Vojto, jednoduchej fakt k zamyšlení: pokud by všichni přemýšleli tak jak si tady nastínil, ty karty z Pavlova shopu, o kterých si psal, by si nikdo koupit nemohl...
MOST WANTED: