Vánoční NBA Donruss 14/15 od Panini
- TwentyTwo
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Vánoční NBA Donruss 14/15 od Panini
K Vánocům mi Ježíšek nadělil celkem tři boxy. Z toho dva basketbalové. Ty tolik neotevírám a hlavně mě hrozně baví, takže ideální jako dárek. Jako první přišel na řadu Donruss 14/15. Hokejové Donruss od Panini si určitě pamatujete a někteří z vás je i otevírali. Jedná se o box o 24 balíčcích po 8 kartách. V každém balíčku jsou pak 2 až 3 "hity". To byl důvod proč jsem si tento produkt vybral. Solidní řadovky, ideální počet balíčků a spousta zajímavých karet. Box byl plný různých paralelek, insertů a hlavně je možnost vytáhnout i nějakou cennější kartu.
Jdeme na to!
řadovky
Bulls a Kobe do sbírky. Lebron se taky neztratí
Rated Rookie
Nováčkovské karty. Výrazněji se prosadil akorát Nurkic a slušně hraje Dinwiddie
The Rookies
Druhé RC karty. Horší jména. Opět Dinwiddie.
Elite
Pro mě hlavní lákadlo boxu. Na konci každého balíčku byla karta ze setu Elite. Moc pěkné karty. A hlavně jsou i v krásných paralelních a podepsaných verzích. Tady jsem vybral pár lepších jmen. Nahoře legendy, dole aktuální generace hvězd.
Swirlorama
Dalším lákadlem byly tyto paralelní verze s parádní lesklým efektem. Lebron na takové paralelce, to už je trefa.
Production Line
Inserty na základě statistik hráčů.
Court Kings
Takové "Canvas" inserty. Potěšil Chandler.
Scoring Kings
Insert s Legendami. Jméná jako Oscar Robertson, Clyde Drexler ... super!
Limity
Jsou paralelní verze i insertů. Dunleavy s Chicaga do sbírky. Amere super. A hlavně Jabari Parker do /99 na RC. V té době dvojka draftu a velký talent. Bohužel jeho kariéru zastavila zranění.
A jdeme do finále!
5. místo
Mimo tu plejádu insertů a paralelek tam byla i nějaká ta memo. Jméno slabší, ale žadný no-name.
4. místo
Nádherný limitovaný insert Dominator. Jméno slušné, ale není mi sympatický. Teď místo něj hraje Satoranský.
3. místo
RC Elite podpisovka solidního guarda s Denveru.
2. místo
Nakonec až na druhé místo se dostal legendární německý sympaťák Dirk Nowitzki.
1 místo
A nej karta z celého boxu, která mi vyrazila dech. Povedla se paralelka Elite, dokonce limitovaná do 10 ks. A hned legenda Bulls, která vám nemusí být až tak neznámá. Dennis Rodman. Jsem v malé skupině sběratelů na FB a tam každý druhý sbíra Dennise
No a nakonec se mi Panini asi snažilo naznačit, že bych měl sbírat aktuálního nejužitečnějšího hráče NBA.
Závěr
Jeden z nejzábavnějších boxů, co jsem kdy otevíral. Za cca 50 dolarů, opravdu hodně muziky. Ono i na boxu je napsáno, že obsahuje až 60 insertů a paralelk. No kdybych to měl porovnat s hokejovým Donruss 10/11, tak je to hodně jinde. Přirovnal bych to tak k OPC, ale s výrazně hezčími kartami.
Jdeme na to!
řadovky
Bulls a Kobe do sbírky. Lebron se taky neztratí
Rated Rookie
Nováčkovské karty. Výrazněji se prosadil akorát Nurkic a slušně hraje Dinwiddie
The Rookies
Druhé RC karty. Horší jména. Opět Dinwiddie.
Elite
Pro mě hlavní lákadlo boxu. Na konci každého balíčku byla karta ze setu Elite. Moc pěkné karty. A hlavně jsou i v krásných paralelních a podepsaných verzích. Tady jsem vybral pár lepších jmen. Nahoře legendy, dole aktuální generace hvězd.
Swirlorama
Dalším lákadlem byly tyto paralelní verze s parádní lesklým efektem. Lebron na takové paralelce, to už je trefa.
Production Line
Inserty na základě statistik hráčů.
Court Kings
Takové "Canvas" inserty. Potěšil Chandler.
Scoring Kings
Insert s Legendami. Jméná jako Oscar Robertson, Clyde Drexler ... super!
Limity
Jsou paralelní verze i insertů. Dunleavy s Chicaga do sbírky. Amere super. A hlavně Jabari Parker do /99 na RC. V té době dvojka draftu a velký talent. Bohužel jeho kariéru zastavila zranění.
A jdeme do finále!
5. místo
Mimo tu plejádu insertů a paralelek tam byla i nějaká ta memo. Jméno slabší, ale žadný no-name.
4. místo
Nádherný limitovaný insert Dominator. Jméno slušné, ale není mi sympatický. Teď místo něj hraje Satoranský.
3. místo
RC Elite podpisovka solidního guarda s Denveru.
2. místo
Nakonec až na druhé místo se dostal legendární německý sympaťák Dirk Nowitzki.
1 místo
A nej karta z celého boxu, která mi vyrazila dech. Povedla se paralelka Elite, dokonce limitovaná do 10 ks. A hned legenda Bulls, která vám nemusí být až tak neznámá. Dennis Rodman. Jsem v malé skupině sběratelů na FB a tam každý druhý sbíra Dennise
No a nakonec se mi Panini asi snažilo naznačit, že bych měl sbírat aktuálního nejužitečnějšího hráče NBA.
Závěr
Jeden z nejzábavnějších boxů, co jsem kdy otevíral. Za cca 50 dolarů, opravdu hodně muziky. Ono i na boxu je napsáno, že obsahuje až 60 insertů a paralelk. No kdybych to měl porovnat s hokejovým Donruss 10/11, tak je to hodně jinde. Přirovnal bych to tak k OPC, ale s výrazně hezčími kartami.
sbírka Evan BOUCHARD: https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 4b67903eb6
Re: Vánoční NBA Donruss 14/15 od Panini
paradni podivana, karty jsou super. Ja uz taky nejakou dobu premyslim o nejakem boxu socceru nebo basketu..ale asi radsi zustanu u hokeje, kdyz to tak vidim. Dalsi takovy "nenarocny" konicek by doma si neprosel
Detroit Red Wings - 2563 (15/05/2021)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Shanim base karty Detroitu na doplneni setu, od sezony 90-91
16-17 a 17-18 Artifacts DET paralel
19-20 Stature, Ultimate Collection Detroit
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Shanim base karty Detroitu na doplneni setu, od sezony 90-91
16-17 a 17-18 Artifacts DET paralel
19-20 Stature, Ultimate Collection Detroit
paradny box, skoda ze mi uz vacsina mien nic nehovori
fandil som Bulls a sledoval ich zapasy pravidelne este za cias Jordana
ale z casovych dovodov a ked Jordan skoncil som na NBA zanevrel
tak aspon tie stare paky Ko Nowitzki a Rodman mi nieco hovoria
inak toho Hardena mas uz slusny zaklad zbierky
tesim sa ked zase nieco otvoris, rad sa vzdy pozriem
fandil som Bulls a sledoval ich zapasy pravidelne este za cias Jordana
ale z casovych dovodov a ked Jordan skoncil som na NBA zanevrel
tak aspon tie stare paky Ko Nowitzki a Rodman mi nieco hovoria
inak toho Hardena mas uz slusny zaklad zbierky
tesim sa ked zase nieco otvoris, rad sa vzdy pozriem
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
- freddy-NJD26
- Legenda
teda Twemtaku, to je zradlo a ta posledni karta tomu nasadila korunku , fakt nadhera (Bulls taky miluju a Rodmanek je legenda a v sini lavy..) ..a jak si psal...ty basketacky karty od hokeje sou uplne nekde jinde...fakt nam ten hokej šidi...
Patrik Eliáš - 1 275ks
-
- Hvězda
tééééda, to je krása, přál bych si takovouhle serii v nhl kartách! no nic nebudem fantazírovat:)
box strašně pěknej, užil jsem si brejk, takže je mi jasný, že sis to musel náramně užít(a o to jde ze všeho nejvíc). vypada to všechno fantasticky, jersiny byla, podpis proběhl a na konci záporák z Demolitionmana... co víc si přát!!!
děkuju za brejk(y) a gratuluju ke kartám
box strašně pěknej, užil jsem si brejk, takže je mi jasný, že sis to musel náramně užít(a o to jde ze všeho nejvíc). vypada to všechno fantasticky, jersiny byla, podpis proběhl a na konci záporák z Demolitionmana... co víc si přát!!!
děkuju za brejk(y) a gratuluju ke kartám
Mike Modano!!!
- TwentyTwo
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
To byl Wesley Snipes. Rodman hrál z Van Dammen v Double Teamu Každopádně díky za chválu.Jirzik-ACS píše: a na konci záporák z Demolitionmana... co víc si přát!!!
I ostatním, jsem rád, že se break líbí
sbírka Evan BOUCHARD: https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 4b67903eb6
-
- Hvězda
jaj no vidiš, pravdu mášTwentyTwo píše:To byl Wesley Snipes. Rodman hrál z Van Dammen v Double Teamu Každopádně díky za chválu.Jirzik-ACS píše: a na konci záporák z Demolitionmana... co víc si přát!!!
I ostatním, jsem rád, že se break líbí
stejně jsou to super karty
Mike Modano!!!
- Irbe
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jj Double team box paráda a ten Harden fakt slušný základ do sbírání
Jo Panini se vydalo touto cestou NBA a NFL tam dělaj fakt parádní věci, škoda no, že už hokej nedělají, kdyby se tak vrátily.
Jo Panini se vydalo touto cestou NBA a NFL tam dělaj fakt parádní věci, škoda no, že už hokej nedělají, kdyby se tak vrátily.
- superman66
- Legenda
Matěji díky za prezentaci. NBA jde sice uplně mimo mě ale ty karty to je pastva pro oči.. jako mít podobný box (krásný karty, počet inzertů a hitů a cena) v hokeji tak si pískáme.. tohle je někde jinde no
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Pěkné nahlédnutí opět do jiné sféry a znovu musím dát palec nahoru firmě Panini za jejich karty. Třeba jednoho si díky podobným ukázkám rozjedu sbírku NFL karet.
Každopádně děkuji za break a gratuluji.
Každopádně děkuji za break a gratuluji.
Sbírám:
Marc Denis - 790/852
K 8. 9. 2019 ukončuji svůj sběratelský příběh i svoji aktivitu zde.
Tradelist - http://ceris1.rajce.idnes.cz/
- http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=9548
Marc Denis - 790/852
K 8. 9. 2019 ukončuji svůj sběratelský příběh i svoji aktivitu zde.
Tradelist - http://ceris1.rajce.idnes.cz/
- http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=9548
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Dalo by se říct že na 50 dolců to je až neuvěřitelný plnění...vzhledem k tomu čím nás "krmí" UD.
Bohužel s monopolem nic nenaděláme a tak nám nezbývá než se pouze rozčilovat nad plněním 1/1/8 a podobný chujoviny...
Karty skvělý, stejně jako jména. Jenom jsem se v průběhu čtení divil, proč "ignoruješ" karty Hardena Nakonec jsi to ale pěkně sesumíroval a máš skvělý základ jeho sbírky
No nic, můžeme jenom slintat, nebo se přeorientovat na jiný sport.... za mně určitě TOP
Bohužel s monopolem nic nenaděláme a tak nám nezbývá než se pouze rozčilovat nad plněním 1/1/8 a podobný chujoviny...
Karty skvělý, stejně jako jména. Jenom jsem se v průběhu čtení divil, proč "ignoruješ" karty Hardena Nakonec jsi to ale pěkně sesumíroval a máš skvělý základ jeho sbírky
No nic, můžeme jenom slintat, nebo se přeorientovat na jiný sport.... za mně určitě TOP
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157