3x Case(18boxů) O-pee-chee 2018-19
3x Case(18boxů) O-pee-chee 2018-19
Ahoj,
karty sice vyšli už před nějakou dobou, ale dostal jsem se k tomu až teď Video dávat letos nebudu, tak alespoň nějaký fotky.
Lepší karty do sbírky, pokud někdo má o něco zájem, např. kompletní sety nebo jednotlivé hráče, dejte vědět.
Otevírání krabic:
Jak to vypadalo po pár boxech
Trofeje:
kompletní znaky:
Rookie:
sety týmů: k dispozici zatím všechny týmy.
všechny sety zde: https://hcards.rajce.idnes.cz/O-pee-chee_2018-19/
v případě zájmu SZ
karty sice vyšli už před nějakou dobou, ale dostal jsem se k tomu až teď Video dávat letos nebudu, tak alespoň nějaký fotky.
Lepší karty do sbírky, pokud někdo má o něco zájem, např. kompletní sety nebo jednotlivé hráče, dejte vědět.
Otevírání krabic:
Jak to vypadalo po pár boxech
Trofeje:
kompletní znaky:
Rookie:
sety týmů: k dispozici zatím všechny týmy.
všechny sety zde: https://hcards.rajce.idnes.cz/O-pee-chee_2018-19/
v případě zájmu SZ
O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky.
- elektrikar
- Hvězda
Re: 3x Case(18boxů) O-pee-chee 2018-19
no ty krávo , jak dlouho si to rozbaloval a třídil ?
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná hromada...!!! Jak vypadají na živo ty Trophy ??? To je na papíře, látce? Takhle vypadají hezky a pořídil bych si někoho z Montrealu. Viděl jsem Dickie Moorea....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Otevíral jsem dost dlouho ( pár dní určitě ). Trofeje vypadaj supr vedle sebe, je to jak píšeš papír a látka.
O-pee-chee,O-pee-chee, fotbalové karty - podpisovky a také ještě O-pee-chee především paralelky.
Jenom drobná úprava, boxů bylo 36
-
- Opora
Mě by spíš zajímalo, kolik z toho složíš kompletních base setů?
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
To je hardcore .
No tvl... to budeš dělat v bytě nový tapety ??
San Jose Sharks Hertl
Češi
Češi
Masakr ... ale mám pocit, že ty to tak děláš každý rok , ty trofeje věřím, že jsou naživo super, ale libí se mi i ta loga týmů
-
- Opora
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady si každý najde to svoje moc se v NHL neorientuju, ale s napětím jsem sledoval, zda se povede skompletovat "žolíkový" set. O kousek to nevyšlo. Může mi někdo, prosím, o nich něco napsat, to jsou normální karty s informacemi vzadu a do fólií, jak jsme zvyklí anebo se s tím opravdu dá hrát? Zaujalo mě to. Díky
- Richter1189
- Nováček
Normalne karty, mozes si ich dat do albumu alebo si s nimi zahrat. Na zadnej strane podstate nic neni.HogoFogo píše:Tak tady si každý najde to svoje moc se v NHL neorientuju, ale s napětím jsem sledoval, zda se povede skompletovat "žolíkový" set. O kousek to nevyšlo. Může mi někdo, prosím, o nich něco napsat, to jsou normální karty s informacemi vzadu a do fólií, jak jsme zvyklí anebo se s tím opravdu dá hrát? Zaujalo mě to. Díky
Tie Esa su celkom za slusne palky.
vid: https://www.ebay.com/itm/18-19-OPC-Edmo ... :rk:7:pf:0
Esa jsem nakonec dohromady dal, včera jsem otevřel poslední box a Ovechkin tam byl vypadá to, že na Case vychází dvě Esa, a měl jsem dvakrát Flueryho a McDavida ( smůla no )
HogoFogo píše:Tak tady si každý najde to svoje moc se v NHL neorientuju, ale s napětím jsem sledoval, zda se povede skompletovat "žolíkový" set. O kousek to nevyšlo. Může mi někdo, prosím, o nich něco napsat, to jsou normální karty s informacemi vzadu a do fólií, jak jsme zvyklí anebo se s tím opravdu dá hrát? Zaujalo mě to. Díky
-
- Opora
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, díky za objasnění. Koukal jsem na starší série a tam byly také. Ale tyhle mi vzhledově přijdou nejlepší. Ano, áčka mají být ty největší trumfy a to "olejář" splňuje. Jinak gratulace k Ovečkinovi
Hlavně mají Esa podstatně vyšší poměr vkládání oproti zbytku setu, proto jsou cennější
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.