14-15 UD masterpieces, 15-16 Portfolio + nejake balicky

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2018.
Odpovědět
NeoPlex
Opora
Opora

14-15 UD masterpieces, 15-16 Portfolio + nejake balicky

Příspěvek od NeoPlex »

Ahoj vsem,

mel jsem tedka cca pres dva roky pauzu ve sbirani, tak jsem si rekl, ze by to chtelo nejaky break zase. Vyber nakonec padl na 14-15 Masterpieces, tento box jsem chtel zkusit jeste pred pauzou. No a pak jsem chtel neco ze sezony 15-16, kde to docela jisti McDavid, je tam sance na Jardu atd. takze idelani rok pro me.. K tomu jsem pridal 2x balicek 15-16 Champs a 2x balicek 15-16 OPC platinum. Balicky ciste jen pro stesti.. nahoda je blbec a obcas sedne i na vola. Plus jsem dostal od Pavla jako bonus balicek 10-11 Victory, takovehle bonus veci vzdy uz jen z principu potesi a timto dekuji!

Obrázek

takze:
bonus pack Victory:
Obrázek

1. pack OPC platinum

Obrázek

Jarda fajn, ale zrovna uz mam z breaku boxu OPC Plat.

2. pack OPC plat.

Obrázek

Uz o poznani lepsi Rookie bohuzel jiz take mam, ale Stamkos se povedl na retro a navic je to rainbow paralel.

1. pack Champs:

Obrázek

karta s jidlem opravdu (nepotesila) ale pobavila :D zvlaste v dnesni den, kdy mam vecer nejake vysetreni a nesmim cely den jist!!! *lgh*
Kvuli tehle karte si snad tenhle box nikdy nekoupim...

2. pack Champs:

popravde tohle byl po bonus packu prvni otevreny balicek...

Obrázek

.
.
.
..
.
.
.
.
.
jen 5 karet na foto ze? :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
protoze tady je ta 6.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Obrázek

Nejdriv jsem si rikal... aha nejaka retro obyc insertka... to je fajn aspon to neni uplne base balicek. Pak jsem ale koukl do Beckettu a zjistil, ze pomer vkladani teto karty je 1:200 packs a BV hodnota 80 USD :D Toto je asi nejlepsi single (mysleno ne z boxu) balicek co jsem kdy otevrel....

Tak a ted samotne boxy, tady to muze byt trochu Pyrrhovo vitezstvi... uvidime...

15-16 Portfolio - low end produkt... proste jsem ho zkusil co kdyz tam padne pekny podpis

RC:
Obrázek

lepsi RC:
Obrázek

proste Dylan a Murray

inserty:
Obrázek

Price fajn...

Wire photo nebo jak se jmeuji tyhle karty.. nemam je v Beckettu tak nevim..

Obrázek

no a jako top karty slibuje box 1x jersey nebo patch kartu a 1x podpis

Obrázek

tady se na jmena moc nezadarilo...

box nakonec castecne zachranuje jina karta
.
.
.
.
.
.
.
.
Obrázek

tenhle chlapik me v posledni dobe zachranuje... oteviral jsem 2x box OPC Platinum a v obou boxech podobny slozeni jmen a vzdy jako TOP RC karta McDavida, takze uz mam 3x jeho ruzne RC karty

A na zaver Masterpieces.... box kvuli kteremu tohle vse vzniklo. Nejsem moc fanda RC karet a te manie kolem toho (vyjimka McDavid) takze spis davam prednost boxum s legendama. Dlouho jsem premyslel nad Panini Classic signatures, ale vzhledem k tomu, ze hlavni sbirka se toci kolem JJ68 tak vyber padl zde...

RC a paralel:

Obrázek

wire photo a BW

Obrázek

MacKinnon a Orr super jmena a nejvice potesil Jarda, ktereho jeste nemam...

Box slibuje 3x ruzne memo karty, vetsinou 2x jersey/patch a 1x podpis - opakuji vetsinou...

1. memo:

Obrázek

jmeno mohlo byt lepsi, ale aspon je to red paralel s limitem /85

2. memo:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
za me radost, primo do sbirky jde kamrad

Obrázek

opet paralel v limitu... a peknem limitu! 01/85

no a ted hit boxu....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tady budu bud hodne vesely
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nebo hodne smutny...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
vetsina z vas uz cucha redemption....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
njn byla tam (dost mozna bohuzel)
.
.
.
.
Obrázek

limit 15 red paralel podpis Toews... to by byla pecka v poradi asi top vytazenych karet z boxu hned na 3. misto...

zaregistrovat sazmorejme uz nejde, takze jsem psal mail na techsupport@upperdeck.com a ted se modlim... pokud mate nejake rady k tomuhle rad si je urcite poslechnu...

Tot vse z me strany

Dekuji za pozornost David

alkesh
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Re: 14-15 UD masterpieces, 15-16 Portfolio + nejake balicky

Příspěvek od alkesh »

Pěkná rozbalovačka. Masterpieces já můžu. Bereš ročník s tím, že je šance na Jardu a chytneš jersey kartu do sbírky. A ten Ovečkin je taky bomba ze dvou balíčků. Super, gratuluju.

A k té registraci propadlých redemption mrkni sem, nedávno ohledně toho radil Omerta.
viewtopic.php?f=29&t=15236&p=230616&hil ... on#p230616
Naposledy upravil(a) alkesh dne stř 05. zář 2018 19:49:22, celkem upraveno 1 x.

NeoPlex
Opora
Opora

Příspěvek od NeoPlex »

Díky za Link, upřímně doufám, že kartu ještě zvládnou poslat ať nemusím redemption posílat někam do loterie, to by byla pakarna

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

To tě asi zklamu, posílají maximálně rok po expiraci, tady ti to o pár měsíců uteklo, bohužel. Ale ať se necítíš tak blbě, mně takhle utekla pěkná RC podpisovka Burakovskyho z OPC Platinum asi o měsíc a půl *rfl*
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

radek850
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od radek850 »

Redemption nevyjde, jedině přes ten raffle... Ale to už stejně chodí nějaké random, pokud se nepletu :)
Balíčky se povedly neskutečně, občas se to vyplatí zkusit..
Podle mě bych portfolio řadil, jako takový průměr s potenciálem, Fabbri ještě může hodně překvapit a jeho podpisovka pěkně vyletět, Connor taky pěkně zachránil.
A Masterpieces neskutečně parádní!
Buď svůj.

DJjandy
Legenda
Legenda

Příspěvek od DJjandy »

Jak už bylo napsáno, když si přeješ vytáhnout hlavně něco do sbírky a podaří se to, tak to je na rozbalování nejvíc! Gratulace k parádnímu Jardovi! Jinak Ovečka taky super a Fabbri je myslím jedno z těch lepších jmen, co se z Portfolia dají vytáhnout. Za mě povedený break. ;)
#1 Anže Kopitar 770 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 409688fde0
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet

NeoPlex
Opora
Opora

Příspěvek od NeoPlex »

dekuji kluci :) Lepsiho Jardu jsem vytahl teda poprve... Ale da se rict, ze jsem spokojen, jen uz mam potvrzeno ze redemption pujde jedine pres ten program Redemption Raffle tzn. redemption nekam fyzicky poslat do USA a cekat co z toho bude a vubec nemam tuseni. Je to skoda, je to 125BV karta to by byl nejvetsi hit...

DJjandy
Legenda
Legenda

Příspěvek od DJjandy »

Chápu, že to zamrzí, ale kašli na BV, buď rád za Jardu a třeba ti UD randomem taky pošle něco dobrého. ;)
#1 Anže Kopitar 770 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 409688fde0
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet

Dawe4
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Dawe4 »

Super break. *gc* Portfolio asi nikdy neurazí. A Masterpieces to je úžasný produkt, který si chci též otevřít.
Každopádně gratuluji k super úlovkům a kartě do sbírky. *placnuti*
Sbírám karty: HC Škoda Plzeň Martin Straka

Odpovědět

Zpět na „Září/September 2018“