mel jsem tedka cca pres dva roky pauzu ve sbirani, tak jsem si rekl, ze by to chtelo nejaky break zase. Vyber nakonec padl na 14-15 Masterpieces, tento box jsem chtel zkusit jeste pred pauzou. No a pak jsem chtel neco ze sezony 15-16, kde to docela jisti McDavid, je tam sance na Jardu atd. takze idelani rok pro me.. K tomu jsem pridal 2x balicek 15-16 Champs a 2x balicek 15-16 OPC platinum. Balicky ciste jen pro stesti.. nahoda je blbec a obcas sedne i na vola. Plus jsem dostal od Pavla jako bonus balicek 10-11 Victory, takovehle bonus veci vzdy uz jen z principu potesi a timto dekuji!

takze:
bonus pack Victory:

1. pack OPC platinum

Jarda fajn, ale zrovna uz mam z breaku boxu OPC Plat.
2. pack OPC plat.

Uz o poznani lepsi Rookie bohuzel jiz take mam, ale Stamkos se povedl na retro a navic je to rainbow paralel.
1. pack Champs:

karta s jidlem opravdu (nepotesila) ale pobavila

Kvuli tehle karte si snad tenhle box nikdy nekoupim...
2. pack Champs:
popravde tohle byl po bonus packu prvni otevreny balicek...

.
.
.
..
.
.
.
.
.
jen 5 karet na foto ze?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
protoze tady je ta 6.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Nejdriv jsem si rikal... aha nejaka retro obyc insertka... to je fajn aspon to neni uplne base balicek. Pak jsem ale koukl do Beckettu a zjistil, ze pomer vkladani teto karty je 1:200 packs a BV hodnota 80 USD

Tak a ted samotne boxy, tady to muze byt trochu Pyrrhovo vitezstvi... uvidime...
15-16 Portfolio - low end produkt... proste jsem ho zkusil co kdyz tam padne pekny podpis
RC:

lepsi RC:

proste Dylan a Murray
inserty:

Price fajn...
Wire photo nebo jak se jmeuji tyhle karty.. nemam je v Beckettu tak nevim..

no a jako top karty slibuje box 1x jersey nebo patch kartu a 1x podpis

tady se na jmena moc nezadarilo...
box nakonec castecne zachranuje jina karta
.
.
.
.
.
.
.
.

tenhle chlapik me v posledni dobe zachranuje... oteviral jsem 2x box OPC Platinum a v obou boxech podobny slozeni jmen a vzdy jako TOP RC karta McDavida, takze uz mam 3x jeho ruzne RC karty
A na zaver Masterpieces.... box kvuli kteremu tohle vse vzniklo. Nejsem moc fanda RC karet a te manie kolem toho (vyjimka McDavid) takze spis davam prednost boxum s legendama. Dlouho jsem premyslel nad Panini Classic signatures, ale vzhledem k tomu, ze hlavni sbirka se toci kolem JJ68 tak vyber padl zde...
RC a paralel:

wire photo a BW

MacKinnon a Orr super jmena a nejvice potesil Jarda, ktereho jeste nemam...
Box slibuje 3x ruzne memo karty, vetsinou 2x jersey/patch a 1x podpis - opakuji vetsinou...
1. memo:

jmeno mohlo byt lepsi, ale aspon je to red paralel s limitem /85
2. memo:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
za me radost, primo do sbirky jde kamrad

opet paralel v limitu... a peknem limitu! 01/85
no a ted hit boxu....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tady budu bud hodne vesely
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nebo hodne smutny...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
vetsina z vas uz cucha redemption....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
njn byla tam (dost mozna bohuzel)
.
.
.
.

limit 15 red paralel podpis Toews... to by byla pecka v poradi asi top vytazenych karet z boxu hned na 3. misto...
zaregistrovat sazmorejme uz nejde, takze jsem psal mail na techsupport@upperdeck.com a ted se modlim... pokud mate nejake rady k tomuhle rad si je urcite poslechnu...
Tot vse z me strany
Dekuji za pozornost David