Ahoj,
tak jsem neodmítnul a taky jsem si otevřel nějaký ten boxík téhle perfektní série. Tedy přesněji šest boxíků. Otevíral jsem s kamarádem, kterému jsem u otevíračky rovnou přenechal všechny řadové, paralelní a pring plate. Takže se předem omlouvám, že neukáži kompletní obsah boxíků a hlavně nevím jaká bude kvalita, tak snad něco bude vidět.
Mini Jersey... Tam jsem sice nechytnul žádný podepsaný, ale ani mi to nevadí.
Authentic Autograph. Tady velká spokojenost. Posuďte sami.
Game Used Material:
Ostatní karty: Jágr hodně potěšil.
Celkově jsem si breaky hodně užil. Potěšila mě každá karta v této sérii. Pokud to půjde finančně a bude k dispozici ještě nějaký boxík, tak bych si pořídil určitě ještě nějaký.
6x OFS YWB-YGB
- tomas78
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Re: 6x OFS YWB-YGB
Pěkná práce ze 6 boxů case hit a podpisovky hodně povedený...
Wantlist G X Black Letterman Rookie
http://www.giroux.estranky.cz/
https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 321f40f7ea
Podpisovky Haška, Hniličky, Holečka, Holíka... k tomu game used Voráčka nebo Salfického, authentic moments Šlégra a emotion Jágra... A ani ty jména na mini dresech nejsou špatný. Tohle všechno vytáhnout, tak si pískám. Tady je gratulace opravdu na místě, parádní break!
Když vidím, co tu všichni z tohohle produktu taháte, mám nutkání si jeden box taky objednat. Ale jak znám svoje štěstí, nevím, jestli je to úplně dobrej nápad. I když, tady je tolik dobrejch jmen, že vyloženě průserem to nemůže dopadnout snad nikdy.
Když vidím, co tu všichni z tohohle produktu taháte, mám nutkání si jeden box taky objednat. Ale jak znám svoje štěstí, nevím, jestli je to úplně dobrej nápad. I když, tady je tolik dobrejch jmen, že vyloženě průserem to nemůže dopadnout snad nikdy.
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný karty! A jak už to máš pěkně uložený v obalech, tak to je taky super! Je hned vidět ten vztah ke kartám....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Mě se strašně líbí ty podpisovky Haška a Holečka , to jsou krasavice
A printing plate si vytáhnul jaké, nebo už si nevzpomínáš?
Printing plate tam byl Andrej Kudrna ze Sparty, Patrik Polívka z Plzně a pak někdo z Komety a z Boleslavi. Ovšem jména už nevím.