Hola, pořídil jsem pár boxíků, tak jsem se rozhodl loupnout vám sem break, když se to tu všude hemží tím novým českým hokejem, kterej se mi vůbec nelíbí (nic ve zlém, vtipkuji) ... Jedná se o ročníky 2015-16 OPC Platinum 3x Blaster box, 1x Hobby a pak UD Series 2 3x Blaster box ... mno OPC se celkem povedlo, series dosti zklamání, ale což, byly to jen blastery ... nicméně doufal jsem alespoň v jednoho fajn young guns ...
Začnu OPC Blastery, první mě celkem navnadil
Rookies:
Retro: potěšily
Team logo a Trax:
Završil to .....
limit 75 ......
1:400 retail/blaster - Legend set Red Prizm
Další dva už byly slabší, potěšily mě snad jen ty retra :
Dále jsem to proložil UD series 2 blastery....
Box 1:
Box 2, potěšil Straka a Shane Doan na Canvasu :
Box 3, tam mě vyloženě nakrknul Eichel na tom YG checklistu, taky tam mohli loupnout "normálního" OMG ! :
Takže series blastery dosti zklamání....
Mno nic, byl ještě v záloze Hobby box OPCP ... pome ho...
Nejprve Rainbow a Trax, potěšili mě brankáři :
Ušly i Rookies Rainbow:
Mrtě dalších Rookies, moc nic dle mého:
Dále ti lepšejší Rookies:
Retro potěšily, a vůbec ty retro jsou obecně fakt pěkný i co se týče jmen:
Team loga, taky fajne:
Pojďme na to nej ....
5. místo:
4. místo, tam dávám asi podepsanou, nic moc jméno ... říkal jsem si no "fajn", po tom failu v series 2, další box na prd....
3. místo .... dobrej hráč .... ale radši bych bral někoho jinýho
Red Prizm #/149
2. místo .... potěšilo už mnohem více ...
Retro Rainbow Gold #/149
super jméno....
legenda .....
No ale to nebylo vše, překvapení se přeci jen dostavilo, sice to není Connorek, Jaroušek, či někdo fajn v dobrém limitu apod. pecka, mno ale nakonec taky dobrý ....
Několikanásobný držitel klubových rekordů, který se stal členem síně slávy hokejového klubu Philadelphia Flyers ...
poměr vkládání 1:609 hobby
Blue Rainbow Autographs Set (ano druhý podpis v boxu, který napravil ten první) !
Ronnie Hextólů
Díky za zhlédnutí a komentáře... rozbalování bylo fajn, ale přišlo mi nějaké krátké. heh
Kdyby někdo zájem o base karty, i nějaké inzerty, většina asi volných, krom brankářů base a insertů .... Dallas a Calgary si taky nechávám.... jsem otevřen dohodě.
Hezký večer všem
Humajz
p.s. ty balíčky divný mezi těmi boxy, to je dárek a je to slušnej crap o ničem.... nicméně je tam Jarda a pár pěkných jmen (Hull a tak)... kdyby někdo chtěl pošlu foto.
2015-16 OPC Platinum/UD Series 2
2015-16 OPC Platinum/UD Series 2
San Jose Sharks Hertl
Češi
Češi
Re: 2015-16 OPC Platinum/UD Series 2
Jeee konečně někdo NHL a rovnou mou nejoblíbenější sérii ze všech navíc si trefil super boxík, RC podpis sice nic extra jméno, ale ve variantě White Ice je to prostě pecka a druhej podpis? Nejen že to vidím poprvé, ale to je navíc luxusní trefa!! Velká gratulace. A Fuhr z Blasteru je úžasnej, ten by se mi přesně hodil, ale tak nějak jsem pochopil že není k mání každopádně ještě jednou moc a moc děkuju za break
PS.: nevím co je na 3. místě, máš tam dvakrát Blakea...
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
deiv14 píše:Jeee konečně někdo NHL a rovnou mou nejoblíbenější sérii ze všech navíc si trefil super boxík, RC podpis sice nic extra jméno, ale ve variantě White Ice je to prostě pecka a druhej podpis? Nejen že to vidím poprvé, ale to je navíc luxusní trefa!! Velká gratulace. A Fuhr z Blasteru je úžasnej, ten by se mi přesně hodil, ale tak nějak jsem pochopil že není k mání každopádně ještě jednou moc a moc děkuju za break
Třetí místo jsem již opravil
Mno kdybys chtěl, Fuhra bych asi klidně pustil, když se ti hodí do sbírky...
San Jose Sharks Hertl
Češi
Češi
Na to, že to byly blaster boxy, tak paráda
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
Stefi píše:Na to, že to byly blaster boxy, tak paráda
Jeden byl Hobby
San Jose Sharks Hertl
Češi
Češi
Konečně NHL, díky za to!!! Každopádně nenapíšu asi nic světobornýho, parádní Fuhr, Hextall, Blake... a další. Z těch YG je určitě fajn trefa Saros.
#1 Anže Kopitar 770 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 409688fde0
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet
#2 Jonathan Quick 407 karet https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... a210f62270
#3 LA Kings 3300+ karet
- SteveRogers92
- Legenda
Saros je parádní. A ten Hextall taky super !
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
-
- Opora
Emile Poirier nechyběl, takže všechno v cajku.