Náhled na kolekci série karet

Obsah boxu
50 balíčků, 5 karet na balíček
10 boxů na case
V každém boxu jsou základní karty a jejich paralelní verze a insertní karty - Script-Autographs / Signature a LastSticker / Výherní (promo) karta.
Seznam karet
Ke stažení - Checklist.pdf
Náhledy na karty
Base
Obsahuje 396 karet z 25 klubů, 9 nebo 18 karet od každého týmu.
U každého klubu na kartě převažuje klubová barva - žlutá, zelená apod.

Paralelní verze base karet
150 základních karet má 8 paralelních verzí: 7 rainbow + 1 folio.
Verze Rainbow jsou: RED, ORANGE, YELLOW, GREEN, LIGHT BLUE, DARK BLUE, VIOLET. Na kartách limitace není uvedena, garantuje se 20ks od každé verze. Jednotlivé verze jsou odlišeny na protilehlých rozích karty - levý horní + pravý spodní barevnou ražbou.

Verze PURPLE FOLIO mají fialovou ražbou limitaci x/25, uvedenou na přední straně karty. Fialová barva na protilehlých rozích - levý horní + pravý spodní barevnou ražbou.

"Script-Autographs / Signature"
Obsahuje 50 karet. Všechny karty jsou v nákladu 90ks od hráče. Limitace nikde uvedená není na kartě. Alespoň jednu kartu má každy klub (25 klubů) podepsanou kartu.
Hokejista Jakub Štěpánek má jako jediný za národnost Česko/Slovensko podepsanou kartu.

"LastSticker / Výherní (promo) karta"
Karta s unikátním kódem pro zařazení do soutěže o ceny jako jsou - jersey karty, baseball čepice, puku vašeho oblíbeného klubu apod.
Ceny jsou udělovány každý týden mezi všemi aktivovanými kódy v uplynulém týdnu.
Akce trvá od 17.12. - 30.4.2019

---
Moje hodnocení:
A) paralelní karty - stále se mi líbí řešení, že paralelní verzi mají pouze vyhraní hráči, nikoliv kompletní tým. Co mě překvapilo, je další způsoby navyšování paralelních verzí, tentokráte založeno rozlišování odstínu barvy - světlá / tmavá modrá
B) signature hráči - i když nerovnoměrné rozložení počtu v zastoupení jednotlivých klubů, tak hlavně, že se podařilo získat alespoň jeden podpis od každého klubu. Pokud se nepletu vůbec poprvé sjednocení limitací, naopak překvapilo neuvedení limitace na kartě (samozřejmě, to není povinnost, ale nejsem zastáncem jedna babka povídala, kdoví co se kde ještě později objeví).