Zrovna jsem to četl na FB .. tady je to těžký podle mě, protože co vím, tak pan Hrbek neobjíždí osobně všechny kluby a nedostává hokejky od hráčů do rukou. Tohle je řešeno přes prostředníky, ať už fanoušky nebo případně někoho z klubu. Takže pan Hrbek těžko ovlivní, když mu pošlou hokejku, o které mu řeknou, že je Pšurného a pokud na hokejce není přímo napsané jméno, tak tomu pan Hrbek prostě musí věřit. Nebo taky mohl udělat ten člověk chybu a panu Hrbkovi omylem dát jinou hokejku s tím že je Pšurného.. teda předpokládám, že to tak stále funguje
co mě ale z té konverzace mezi Pšurným a tím sběratelem zaujalo je to, že Pšurný řekl, že žádnou hokejku nikomu nedával .. to by pak totiž znamenalo, že někdo úmyslně vydával cizí hokejku za tu Pšurného ..
2018-19 OFS Classic CHANCE LIGA
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2018-19 OFS Classic CHANCE LIGA
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
-
- Legenda
Takže si tady musím nasypat popel na hlavu, do karty Romana Pšurného se omylem dostala hokejka Michala Pšurného
Takže ještě jednou se omlouvám
Takže ještě jednou se omlouvám
Tohle je chyba, která se může stát úplně každému a myslím, že je to i dostatečný důvod k zažehnání různých pochybností. Palec nahoru za upřímnost 

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.