Tak jsem potřeboval zažehnat absťák po otvírání karet a sáhl jsem po boxu extraligy z výlukové sezony 2012/2013.
Hodím sem fotky balíčku po balíčku. Z nějakého důvodu se mi tři fotky balíčků ztratily, ale na konci je rekapitulace toho lepšího, takže není třeba smutnit. Tak jdeme na to
Náhled boxu
Náhled balíčku
1. balíček
Začínáme klasickým base balíčkem.
2. balíček
I druhý balíček skrýval pouze řadovky.
3. balíček
Zde se již vyskytují inserty. masks se mi moc líbí tvarem, Ton na Sniperech je klasika a pro mě neznámý insert Oldies s Pavlem Koláříkem.
4. balíček
Zde se již objevují posily z NHL, konkrétně Ondřej Pavelec a Martin Hanzal. Nějakým záhadným způsobem jsem tam měl místo 10 karet 11, což mi nevadí
5. balíček
Zde byly samé řadovky kromě rookie karty Jiřího Ondruška.
6. balíček
Zde mi velkou radost udělala family karta Zohornových a parallelka Krejčího.
7. balíček
Jakub Sedláček v povedeném insertu.
8. balíček
Petr Ton na insertu TOP body a Červenka na parallelce neurazí.
9. balíček
Opět pokračujeme v insertech masks, nyní Adam Svoboda a Parallelka Sobotky.
10. balíček
Martin Růžička na novém typu insertu - saves.
11. balíček
Balíček těch běžnějších karet.
12. balíček
Tenhle balíček se nese ve stejném duchu jako ten předchozí.
13. balíček
A do třetice obyčejnější balíček.
14. balíček
Insert Sedláčka na masks je fajn.
15. balíček
Zase je tu balíček obyčejných karet. Rookie karty nemá smysl zmiňovat. Zatím čekám na nějakou jersey nebo podpisovou kartu, které v této sezoně jsou opravdu šťavnaté.
16. balíček
Klasika není jen Petr Ton na sniperech, ale i na points.
17. balíček
Z těchto si NHL na krátkou dobu zahrál i Červenka.
18. balíček
Další family karta - tentokrát Petr a Miloslav Hořavovi.
19. balíček
Tenhle balíček neskrýval něco neobyčejného.
20. balíček
Tukka Rask je fajn, ale to je tak vše z tohoto balíčku.
21. balíček
Insert masks Sasu hovi se mi moc líbí, týmová karta Energie taky není špatná.
22. balíček
Další dva inserty. Martin Růžička v masks a Josef Hrabal obránci.
23. balíček
Opět řadovky s pár rookie.
24. balíček
Stejně tak i teď.
25. balíček
Konečně jsem se dočkal! Insertů a parallelek více než řadovek, ale hlavně jersey karta JAROMÍR JÁGR! S nadšením si prohlížím ostatní karty.
26. balíček
A je tu další jersey. Tentokrát ALEŠ KOTALÍK! za zmínku stojí i Dušan Salfický na masks.
27. balíček
Parallelka Hollwega, insert ironman na kterém je Martin Hamrlík, krásná karta. Potom ještě Peter Hamerlík na saves a Simmonds taky stojí za řeč.
28. balíček
Zde není nic extra, ale jakožto fanouška Pardubic mě Hemský potěšil.
29. balíček
Sniper Kolář, parallelka Tlustý, masks Hovi a další jersey. Opět JAROMÍR JÁGR. Mám trochu smíšené pocity. Jágrova jersey je určitě super trefa, ale dvakrát v jednom boxu být nemusela. Ale vzhledme k tomu, že je to Jágr, tak nepohrdám
30. balíček
Na insert legend jsem úplně zapomněl, zde Eduard Uvíra. Hořčička na masks není k zahození. A stálice extraligy Viktor Hübl na sniperech.
31. balíček
První podpisovka a je na ní JAN LÁTAL. Pöpperle na masks, slušný obsah.
32. balíček
Druhá podpisovka v řadě, zde MICHAL BULÍŘ. Zbylé inserty se již vyskytly dříve.
33. balíček
Toto je bohužel poslední balíček na ukázku, zbylé tři fotky se mi zatoulaly. Jedná se o base balíček, ale Hertl potěšil.
KRÁTKÁ REKAPITULACE TOHO NEJLEPŠÍHO
Děkuji za pozornost
A mé celkové dojmy? Rozhodně super plnění boxu a poměr cena/výkon je opravdu velmi vysoko. Je to pravdu hodně muziky za málo peněz.
Pokud někdo budete mít o něco zájem, pište do zpráv.
Filip
OFS PLUS 2012/2013
OFS PLUS 2012/2013
Naposledy upravil(a) Sorgan42 dne pon 07. kvě 2018 14:11:37, celkem upraveno 1 x.
Re: OFS PLUS 2012/2013
Die Cut si jaksi vynechal, při tom jsem na nich viděl Jágra
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
Tyhle karty jsem viděl a rozbaloval poprvé v životě, takže se v tom úplně nevyznám.
Máš namysli takové ty zaoblené? Nepovažoval jsem to za něco extra, tak jsem je zvlášť nefotil
Máš namysli takové ty zaoblené? Nepovažoval jsem to za něco extra, tak jsem je zvlášť nefotil
Přesně ty jsem myslelSorgan42 píše:Máš namysli takové ty zaoblené?
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
No za tři kila pecka, o tom žádná
Za sebe jen přemýšlím, jestli zvolím tuto levnější verzi, nebo update verzi, která je sice dražší, ale má více podepisovek, jersey... No uvidím, ale i tohle plnění je pecka
Za sebe jen přemýšlím, jestli zvolím tuto levnější verzi, nebo update verzi, která je sice dražší, ale má více podepisovek, jersey... No uvidím, ale i tohle plnění je pecka
Buď svůj.
Já si myslíš taky že tenhle box stál za to, navíc ty podpisovky jsou Die-cut takže by měli být /20 . Já když tento box otevíral tak jsem tam měl jen jednu podpisovku na Red verzi