strašně rád rozdělávám boxy karet, které jsem ještě nerozbaloval a mají pro mě nějaký hlubší význam, tentokrát padla volba na dva boxy Spx. Jeden staršího data vydání 99-00 a ten druhý byl naopak ze sezony 17-18. K tomu jsem ještě jako bonus obdržel balíček 17-18 UD serie 2.
Obsah byl následující:

v balíčku jsem si přál nějakou kartu českého hráče, bohužel obsah mě netrefil

poté na řadu přišel box 99-00 Spx - nádherné řadovky, spousta hvězd, povedených insertů a možnost nalézt při troše štěstí i hodnotnější karty

nakonec jsem si poskládal všechny Wayny dohromady - prostě paráda tohle vytáhnout z jednoho boxu

největším hitem z boxu i vzhledem k aktuálnímu ukončení kariéry tohoto super hráče je tato karta

nakonec mě čekala rychlo otevíračka 17-18 Spx, kde se mohly kromě karet ze série Spx objevit i karty z mé oblíbené série UD Black
na začátek jsem si přál kartu nějakého playera, který už má v NHL něco za sebou, což se mi splnilo

dále jsem si přál krásnou designově upravenou kartu z UD Black - to se povedlo, tak z půlky - karta krásná avšak podpis a jméno hráče jsou slabší

třetí karta se jmenovitě velice povedla

a nakonec jsem si schoval nejtlustší balíček a karta i jméno super

S rozbalovačkou maximální spokojenost, několik karet se velmi povedlo a na chvíli je rozbalovací tužba ukojena.