Ikdyž otvírat takovýto produkt je také silně návykové a to už i po prvním boxu.
Nevím kde ho Pavel splašil, ale tohle už jsem v nabídce neviděl, nejnom u něj, hooodně dlouho. Za mně fantastickej produkta a jeden s těch co se ITG opravdu povedl. A v neposlední řadě i za velice slušnou cenu v poměru cena/obsah. O tom si může nechat 90% boxů z posledních let jenom zdát.
A co nás čeká a co nás nemine..... čeká nás to nejlepší co kdy brázdilo stadiony v NHL a hlavně nás minou nonameRCsračky + je zde opravdu velice slušná šance na Bostoňáky, tak jedééém...
Celkem 12 karet:
3x Authentic GU memo
2x Hard signed auto
1x History LSM card
6x Base
Jdeme na to...BEJSKY
Krásný s vyobrazením poloviny SC - Celkem 100 karet (Najdete zde hráče jako Abel, Apps, Modano, Bourque, Plante, Sawchuk, Vachon, Vezina...)

Následuje LSM History - Celkem 45 karet (Lord Stanley, Art Ross, Joliat, Morenz, Brimsek, Howe, Lafleur, Roy, Selanne...)
Charlie "The Big Bomber" Conacher (1x SC, HOF)

A jdeme do finále. Ať se to zdá třeba bláznivý, bramboru si dneska odnesou 2 páni na podpisovkách
LSM Autographs - Celkem 282 karet

Bob Nystrom (pouze NYI - 4xSC) a Bernie Parent (2xSC, HOF)

Na místě třetím, což je ještě daleko bláznivější než 2 podpisovky s bramborou....
LSM Cup Records Jerseys - Celkem 16 karet (Beliveau, Ciccarelli, Coffey, Leach, Lemieux, Roy...)
Wayne Gretzky/80 (4xSC, HOF)

Stříbro si dnes odnese...
LSM Cup Holders Jerseys - Celkem 72 karet (double, triple, quad hadříky) (Lidstrom, Selanne, Fedorov, Richter, Vernon, Shutt, Dornhoefer, Esposito, Geoffrion, Plante, Chelios, Daneyko...)
Joe Sakic/Patrick Roy/Raymond Bourque/50 (JS-2xSC a HOF, PR-4xSC a HOF, RB-1xSC a HOF)

No a nakonec to nejlepší, se říká....
Nejprve jsem tuto kartu měl na bronzové šprušli, ale potom co jsem se začal pídit po jejím poměru vkládání a v neposlední řadě i po její limitaci mi trošičku spadla brada....
Takže musela "trochu" vejš.....
A ikdyž je na třetím místě Wayne, na druhém místě trojička z Colorada i s Ray Bourquem, tedy mojí hlavní sbírkou, tak prostě nemohu jinak......
Dámy a pánové..... 2013-14 ITG Lord Stanley's Mug Cup Winner Autographed Jerseys (Niemi, Leetch, Ranford, Ward, Hašek, Jágr, Moore, Potvin, Saleski, Malkin, Lafleur, Zetterberg, Laperriere, Bossy, Hossa...)
Tento set má 98 karet a Print Run POUZE 1/1 žádne jiné verze nejsou!!!
To mně nejprve zmátlo, protože na zadní straně ani na přední toto označení, které každý z nás milerád uvidí, NENÍ....nj, není totiž třeba, když nejsou paralelky

Ale dost napínání.
I když je ve "špatném" dresu, nevadí. Tento obránce odehrál i 2 sezony za Bruins (první 2 v NHL) a stojí na wantlistu mojich hard podpisovek. Jelikož ale za Bruins má pouze 2 karty a nejsou to podpisovky, musím holt vzít zavděk touto

Dnes skoro 75-ti letý dvojnásobný vítěz SC...
Joe Watson

Co víc si přát, než z takového produktu 2 karty do sbírky! Sice to trošku kazí fakt že Joe je v jiném dresu a Raye na triple už mám, ale to je to poslední co mě trápí....
Fantastický produkt, fantastická jména, nehorázný plnění (tohoto boxu)...Pavle sežeň keeeeejs!!!

Díky kdo doscroloval až sem a volného nic není!!