KHL SeReal Platinum Collection 2016 - ruský McDavid

Boxy otevřené sběrateli v měsíci únoru 2018.
Odpovědět
Davejar
Opora
Opora

KHL SeReal Platinum Collection 2016 - ruský McDavid

Příspěvek od Davejar »

Zdarec všem.

Asi celý únor bude ve znamení otevírání OFS Century boxů. Tak když si najdete chvilku na moje video, o to víc budu radši.

Úvodem bych chtěl poděkovat za zhlídnutí mého prvního videa se stejným KHL produktem, ke kterému jsem od většiny z vás dostal i pár gratulací. Proč gratulací? Ten kdo viděl, tak si možná vzpomene, že jsem vytáhl svou první 1of1 kartu v životě. *thks* Případně si video najděte na youtube na mém profilu nebo v otevíračce boxů z měsíce ledna.

Jinak k tomuto druhému boxu. Pokud si video pustíte, doporučuju přepnout do 720p HD. Karty jsou pak lépe vidět. Na začátku trochu pokecám o minulém boxu, přidám i omluvu za chybku z prvního videjka a pak se pustím do samotný rozbalovačky.

Jak sem psal v titulku ruský McDavid...opravdu to tak je *cl* Rusáci ho žerou. Tenhle mlaďák je i v nominaci na olympiádu, takže uvidíme co předvede, snad bude jejich maximum druhej flek po finále s náma *rfl*

Pokud video zkouknete až do konce, moc díky, patří vám můj respekt a obdiv. Jestli se vám video líbilo, zanechte laik či dejte odběr. V březnu mám narozky a už mám doma min. dva boxy co budu otevírat, tak ať o ně nepříjdete.

Díky, mějte se fajn a šťastnou ruku při vašich rozbalovačkách *placnuti*

David - youtube: DaveHockeyCards

Bure97
Zkušený
Zkušený

Re: KHL SeReal Platinum Collection 2016 - ruský McDavid

Příspěvek od Bure97 »

Moc díky za ukázku breaku a dokonce v podobě videa :) Karty jsou hezký a je to zajímavé oživení zdejších NHL a OFS karet. Kaprizov je fakt pecka a ještě takový mega patch s nízkou limitací! Tyto boxíky vypadají, že jsou opravdu solidně plněné, i když ten Tvůj první byl dle mého naplněn ještě o něco líp :)
Obrázek

Davejar
Opora
Opora

Příspěvek od Davejar »

Díky za reakci, pro mě je lepší udělat video z otevíračky, ale nevím, jak to vidíte vy, ostatní sběratelé. Pro vás je asi lepší zkouknout ty nejlepší hity na fotkách a hotovo. Chápu, že je to rychlejší. Já osobně preferuju videa. Jinak minulej box byl samozřejmě pro mě lepší v podobě té jedničkový karty. Ale ten Kaprizov rozhodně neurazil. *thks*
Naposledy upravil(a) Davejar dne ned 04. úno 2018 11:54:45, celkem upraveno 1 x.

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

já myslím, že boxy dále takto prezentuj, videa jsou super a komentáře máš dobré, jen tak dál a gratulace ke kartám, byť pro mě zrovna KHL nic moc, já preferuji NHL.

Bure97
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Bure97 »

Davejar píše:Díky za reakci, pro mě je lepší udělat video z otevíračky, ale nevím, jak to vidíte vy, ostatní sběratelé. Pro vás je asi lepší zkouknout ty nejlepší hity na fotkách a hotovo. Chápu, že je to rychlejší. Já osobně preferuju videa. Jinak minulej box byl samozřejmě pro mě lepší v podobě té jedničkový karty. Ale ten Kaprizov rozhodně neurazil. *thks*
Určitě dělej videa! Já si to video daleko víc užiju, než když jen mrknu na hity a za chvíli ani nevím, co tam kdo měl. Žijeme v uspěchaném světě, takže se rád chvíli zastavím nad videem se super boxíkem :)
Obrázek

BrianLeetch
Veterán
Veterán

Příspěvek od BrianLeetch »

Za mě určitě parádní box :clap: :thumbup:

Davejar
Opora
Opora

Příspěvek od Davejar »

Přátelé, cca do 3 týdnů budu dělat u KHL další objednávku. Kdyby měl někdo zájem o cokoliv z eshopu

http://www.store.sereal.eu/

dejte vědět do zprávy či komentu. Můžeme se podělit o poštovné. Doručení je otázka 3-5 dnů. :mail:

Odpovědět

Zpět na „Únor/February 2018“