Samotná krabička ala THE CUP + Oversized karta

A můžeme se vrhnout na samotné karty. Měl jsem velká očekávání, ale z kvality karet jsem hodně zklamaný.
PARALELNÍ KARTY x/300
V boxu je set karet č. 1 - 26
na ukázku paralelka Milana Hniličky

Karta se od té řadové (vydaná v září 2017) liší pouze zvýrazněním obrysu hráče (pouze hlava a krk) národního emblému a nápisu pomocí laku. Zbytek karty je matný.

Vlevo řadová (celá lesklá) - vpravo paralelní (matná + lesklý obrys hráče)
AUTHENTIC MOMENTS x/20

Potěšil Jarda Jágr s Beezerem. Karty jsou lesklé s ražbou. Škoda křivého limitu u první karty.
a jdeme do finale...
.
.
.
SIGNATURE x/20
Slavomír Lener

.
.
.
.
.
Martin Procházka
UŽ NENÍ
Lesklý obrys hráče (opět hlava a krk což vypadá trochu divně) a zbytek je matný. Podpis je kvalitní. Snad vydrží když je na matném povrchu.
.
.
.
.
.
.
.
.
LOGO PATCH x/12
Richard Šmehlík

.
.
.
.
.
.
.
.
.
a to hlavní
MEDAL REPLICA x/12
Milan Hejduk
UŽ NENÍ
Hodnocení: Design karet se rozebíral již v jiném tématu. Můj názor je takový, že mohl být určitě lepší, ale vyloženě propadák to není. Věc ze které jsem zklamaný je kvalita karet. Paralelky jsou skoro nerozeznatelné od řadovek. Čekal jsem nějaká efekt, lepší povrch, nebo troche silnější karty nic. Authentic Moments neurazí, ale vyloženě nenadchnou, záběr třeba Jardy Jágra s Beezerem není tak kvalitní, ale zase je to neokoukaná fotografie kterou vidím prvně. Podpisovky se mi líbí, považuji je za druhý vrchol série. Memorabilie jsou povedené naživo, určitě se budou líbit. Z boku je na obou trikolora a vypadá to dobře. Ikdyž zasloužili by si odlišný design. Co mi ale hodně na memo vadí je to, že moje karty jsou hrozně zkroucené.

Nejvíc utrpěla karta Richarda Šmehlíka.
Série trochu působí jako šitá horkou jehlou. Když už nechat design stejný, tak se mohlo více zapracovat na efektech a kvalitě! Když už to stojí skoro 2 tisíce, tak by sběratel očekával nějakou kvalitu karet!
Karty jsou ale vzpomínkou na náš největší hokejový úspěch, a proto z nich mám i tak radost.
Konečný vásledek: 7/10