Tak už jen toho Milana Hejduka
A co těm lidem bránilo to koupit za stejnou cenu od těchto eshopů, k tomu totiž tito překupníci (neboli distributoři) slouží...radek850 píše:Tomuhle se totiž říká překupnictví a v tomto případě to mnoho lidí okradlo o skvělý zážitek, otevřít něco tak limitovaného!
Jsi ve sbírání nový, tak chápu, že neznáš všechny souvislosti a lidi v "branži". Pavlovo shop a RHK nedostalo tolik boxů, aby to mohlo zůsobit takový poprask a nedostatek, ty příčiny jsou jinderadek850 píše:....Nechápu, že RHK a Hokej-karty (Nyní ve vší účtě a pokoře k oboum dvoum firmám a pánům, co tyto firmy vlastní, chovám k nim neskutečný respekt a krajně nerad bych se s nima dostal do diskuze) dostanou tolik boxů. Tomuhle se totiž říká překupnictví a v tomto případě to mnoho lidí okradlo o skvělý zážitek, otevřít něco tak limitovaného! I když třeba hokej-karty dostaly 'jen' 22 boxů, pořád to je hrozně moc a není to vůbec fér!....
Každý tvůj další příspěvek, takřka bez ohledu na sekci, mně nevím jestli udivuje nebo rozesmívá víc a vícradek850 píše:
Naprostej souhlasworlikk píše:Každý tvůj další příspěvek, takřka bez ohledu na sekci, mně nevím jestli udivuje nebo rozesmívá víc a vícradek850 píše:
tomas78 píše:Naprostej souhlasworlikk píše:Každý tvůj další příspěvek, takřka bez ohledu na sekci, mně nevím jestli udivuje nebo rozesmívá víc a vícradek850 píše:nevím na co si hraje...
No právě že tady to vidím trošičku jinak Hansi. Box za 2000Kč, kde jde defakto o tři a spíš pouze o dvě karty - podpis a medaily. A to už jsi na průměru 1000Kč za kartu. Ty base paralel nikdo nekoupí, AM díky tomu jak jsou "rozbitý" ti taky moc nevydělají (např. nevidím důvod proč by měl někdo sbírat tu /10 verzi) a patch možná přijde na řadu časem... A pokud na tom chce někdo vydělat, tak se nedivím že potom za Jágra nebo Haška chce 5000+ částky. Poměr cena/výkon podle mě možná jeden z nejhorších produktů OFS poslední doby.Hans píše:Pokud někdo logicky uvažuje a trochu se v tom pohybuje, tak ví, že na takovém produktu prostě nemůže prodělat. Spíš docela dobře vydělat.
DzEjDy píše:Když si vzpomenu jak jsem byl peskován v aukcích zde na fóru, jak přeplácím tyto home-made karty, když za podepsanýho Jágra /10 nabízím 1000Kč, tak se musím lehce pousmát... Otázka je co se za těch sedm let změnilo? Proč se z čistého zápalu pro věc a obyčejného sběratelství stal jenom nástroj pro výdělek peněz? S jídlem roste chuť a rozumím tomu, že když do něčeho investuji spoustu úsilí a času, nedělám to jen tak pro dobrý pocit, ale nechápu že to někdo nechá přerůst až do takovýho stupně nenažranství, který probíhá poslední dva, tři roky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host