Poté co jsem se v únoru vrátil ke sbírání karet, jsem konečně dnes rozbalil první boxík po sběratelské pauze. Vybral jsem si boxík, který mě zaujal především tím, že jsou zde jen karty hvězd a legend NHL. Pavlovi za něj patří velký dík Trochu jsem doufal v nějakou lepší kartu Gretzkyho. Tak pojďme na to. Řadovky jsem nefotil..
Nováčci a limitky. Draisaitl mě hodně potěšil. Giroux je /50 a Iginla /100.
Wire photos - tady se mi poštěstila skvělá sestava, Jean Beliveau je překrásná karta.
Black and White Portraits jsou taky moc pěkné karty. Tady se můžou chytit jen skvělá jména, přesto si myslím, že jsem chytl snad ty nejlepší z nejlepších.
A jdeme na hlavní hity.
..
Jersey Backes a dvoubarevné jersey Granlunda /85
A hit boxu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nádherná jersey Patricka Roye - té dává šmrnc už jen ta úžasná malba, která se v tomto případě vážně povedla!
Ale to nebyl ještě hlavní hit boxu...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ten byl daleko zajímavější..
.
.
.
.
.
.
.
.
Karta stejného hráče jako u předešlého hitu..
.
.
.
.
.
Patrick Roy Base Auto - škoda jen že redemption, ale i tak z ní mám obrovskou radost. Je to snad druhé nejlepší jméno hned po Gretzkym, které šlo vytáhnout.
S breakem jsem opravdu strašně spokojený. Trochu jsem se bál výsledku, aby to nebylo zklamání, ale nakonec to dopadlo opravdu skvěle
2014-15 UD Masterpieces
Re: 2014-15 UD Masterpieces
tento box nikdy nezklame a tento byl extrémně nabušený, veliká gratulace a jen tak dál !!!!!!!!!!
Trio Lem/yze/gre ...trosku symbolika z devadesatek kdyz jsem na zakladce lital ze tridy do tridy a smelil karty )) nejsou nahodou volne ?
Detroit Red Wings - 1336 ks
Steve Yzerman - 135 ks
Nicklas Lidstrom - 106 ks
Steve Yzerman - 135 ks
Nicklas Lidstrom - 106 ks
Masakr a gratuluju! tyhle boxy fakt snad nikdy nezklamou