Break začnu paklíkem 98-99 Bowman. Zde překvapila zdablovaná karta Pierre Turgeona, ale opravdovou radost hned na začátek mi udělala SP RC karta Milana Hejduka.

Bonusový paklík jsme si s kámošem rozdělili podobně jako balíčky v boxu - liché karty byly jeho a ty sudé moje. Dopadlo to následovně - horní polovina jsou ty liché karty a dolní zase ty sudé. Za mě určitě spokojenost. Barkov zůstáva ve vedlejší sbírce.

Box dopadl následovně - v horní polovině jsou karty z lichých balíčků a ve spodní polovině jsou karty ze sudých balíčků:

Postupně přistoupíme k tomu zajímavějšímu, porovnání insertů a paralel karet sice vyznělo pro kámoše...

ale to mi vůbec nevadilo, jelikož porovnání jersey karet a podpisovek naopak vyznělo jednoznačně pro mě (až mi bylo kámoše líto)

tato skutečnost se projevila i na počtu blastrů

Pro sběratelé znalé tohoto produktu zde z garantovaných karet schází ještě jedna lepší karta, jelikož box by měl obsahovat následující:
- 4 Autographs/Memorabilia (minimálně 1 bude podepsaná)
- 1 Mirror Paralelní kartu
- 3 další inserty/paralelky
Popisek v tomto případě nelhal a ještě jedna karta tam byla. Konkrétně v šestém balíčku, tudíž opět patřila mně. A o jakou kartu, že se to vlastně jednalo?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jedná se asi o splnění jednoho ze sběratelských snů každého sběratele... Mého tedy určitě
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
teď už zbývá vyřešit jen jméno daného hráče
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tomuto hráči je 27 let, v NHL do dnešního dne odehrál 548 zápasů a v nich zaznamenal slušných 483 bodů.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dělá kapitána v jednom z týmů, kde působil i Jarda Jágr
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dámy a pánové Mr. Jamie Benn - prostě a jednoduše jedním slovem nááááááááááááááááááááááááádhera

Omlouvám se za délku příspěvku, ale vím, že toto se jen tak nebude opakovat, tak jsem si to potřeboval pořádně vychutnat. Jméno i karta jsou nejvíc na parádu (prostě sen) a konečně se mi podařilo prolomit breakovací smůlu. Po šestém balíčku jsem o to víc přál kámošovi ať něco taky vytáhne, avšak on měl jen samé blástry a já dále pokračoval v tahání hitů. I tak jsme si to oba pořádně užili (ostatně jako vždy) a na příště nechám sudé balíčky jemu, nebo zvolíme jiný formát dělby karet. Ještě uvidíme, jak se dohodneme.