Ten patch je monstrozni...myslim si, ze takhle ma vypadat poradny vanocni break . Velka parada. Gratulace.
Detroit Red Wings - 2563 (15/05/2021)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Shanim base karty Detroitu na doplneni setu, od sezony 90-91 16-17 a 17-18 Artifacts DET paralel 19-20 Stature, Ultimate Collection Detroit
Díky za další brejk Cupek.To je nádhera.Kočka Potvin a Panarin to je pěkné pokoukání.Nádherný patch,hezký podpis a super RC karta.Krom McDavida a možná Larkina tam nemohla být lepší RC.Gratulace.
Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards
Ááááááá tak tady je ten kejs hit...no, kdo jinej, že
Samozřejmě obrovská gratulace k super kartám...Nugeta, Kočka a Panarináda!!!
Ray Bourque - 1046 Bobby Orr - 167 02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35 OFS - Immortals - 49/75 Boston Hard Signatures - 157 Tomáš Rolinek (PCE) - 15 Kompletní Wantlist Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA -->Stanley Cup tip
No to je právě otázka s tím case hitem. Ono je to o jméně, ale Raid měl přece dokonce dvě takový karty. Já myslím, že case hit klidně může být pana Hrbka Scripted Stick či Honorable numbers, těch je docela málo vidět.
A vlastně i Ovie /25 může být case hit. Mám na mailu ještě dva boxy od jednoho zákazníka a ten měl nějakou redemption Jágra, tuším snad /35 Auto patch. A Limited Logos Voráčka, nádhernou. Tak a teď babo raď...
Ale na case bych čekal větší pecku!! My máme jeden box ještě na Group Break, jenže my měli 2 casy - 6 a 3 boxovej. A teď vůbec nevím z jakého casu ten box zbyl. Nicméně, pořád mám dojem, že by tam něco být mohlo, protože všichni měli super karty, aspoň nějakou, ale mně to pořád přijde na case hit tak nějak málo. Pokud bere UD v potaz i jména, pak je asi case hit venku (Panarin, možná Jágr). Pokud ne, tak bych tipnul buď Ovieho, Vorase, nebo hrbkovic dvě zmíněné karty. Anebo je něco v tom posledním boxu. Ale jestli je z3 nebo 6ti box case asi u nás nikdo vědět nebude.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.