Co mě ale u tohoto produktu vysloveně, ne točí, ale s**e, je fakt, že stejně se ti ...... v UD nedokázali ani v tomto produktu odprostit od nálepek

Chápal bych to u nějakých legend kteří již zemřeli, ale u nováčka?!? Co to (admin snad promine) k***a je za 800 dolarů

No nic, začneme s hodnocením jako takovým...
Zapomeňme na cenu, protože pokud nevytáhnete Gretzu nebo MekDejvida, tak se vám to na 95% nezaplatí, ale pojďne rozebrat zbytek.
Karty hezký, až tedy na bejsky (dle mého názoru) a některý podpisovky, kde se mlátí logo s podpisem co je na něm naškrábaný.
Plnění, co jsem zatím viděl a co jsem i sám osobně v tomto boxu měl, je super. Viděl jsem minimum boxů, které bych obrečel, i kdyby stály 2 litry.
Jo a možná i ty dvě bejsky si mohli odpustit, i když asi lepší než jenom 5 karet.
No a teď již k samotnému brejku...
Vezmu to od zadu, zase tolik karet tam není

Začnu 6. místem. A to opravdu pouze jenom kvůli nálepce, tohle prostě v takovém produktu nemá co dělat.
RC Plotnikova

Fleky 5 a 4.....2x Bejs. Jména super....Bývalý Medvěd a jeden z nej obránců historie NHL, HOF a 4 time SC Winner Paul Coffey

No a jdema na medajlové pozice...sákra to byla rychlost

Třetí flek.... Nick Cousins. Centr čtvrté lajny v Philce...no jsou tam i daleko horší jména.

Stříbrnou dajli-medajli si dnes odnese opět jedna legenda na Cup Foundation (zaplaťpánbůh) Autograph. Sice skončil kariéru před pár měsíci, ale i jeho jméno je na SC ze sezóny 03/04 - Martin St. Louis

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
No a poslední karta a zároveň první flekóza dnešního brejku je jeden z top shooterů celé NHL.....OVIE! ... má limit sice "pouze" /25, ale parádní patch na Limited Logos

Tak a to je "bohužel" vše.
Všechno je volné a někdy zase nazdar!