Po roce jsem se opět těšil, zda se pod stromečkem neschovává něco hokejového, krabicoidního typu na rozbalení.

Začnu s 16-17 MVP.
Ty jsem si sehnal již někdy v polovině listopadu. Nejvíc jsem se těšil na Colors and Contours, letos se mi líbí hodně. Škoda jen těch Silver Scriptů, vždy se mi líbil ten reliéf podpisu, na těch letošních vyrytý není a "podpisy" jsou sotva vidět... Na NHL Territory pecka Holtby!

Pár zobáků - Charlie Lindgren úplně krásná karta, zatím si ji nechám, třeba z toho kluka něco bude

Contouři

Nejlepší karty 2 boxů - Draisaitl a Hanifin určitě slušný combo, Panarin hodně potěšil, stejně jako řadovky McDejva a Gretzkyho. Nejlepší RC Kasperi Kapanen. Henrik Lundquist Level 3 Purple, není co dodat, nádhernej. Velmi příjemným překvapením byla podpisovka, 1:370, konkrétně Andrew Shaw je prý 1:1,023. Co jsem koukal na jména, tak rozhodně ten z lepších, co se dá tasit

------------------------------------------------
Další pán na holení byl MVP 15-16. Designově se mi velmi líbí a doufal jsem v nějakého Crosbyho do sbírky, páč s této série mám zatím jen řadovku. No, možná příště, avšak i tak měl Ježíšek na karty celkem štěstí

Pár Silver Scriptů a NHL Territories, moje oblíbené inserty. Shea Weber určitě neurazil.

Rookies, celkem se vyvedli. Subban a Dansk super, toho Danska vidím prvně, prý byl vyhlášen nejlepším brankářem Mistrovství juniorů 2014, s průměrem 1,79 gólu na zápas, 92,8% úspěšnost a odnesl si se Švédy stříbro na krku... Jinak ostatní asi jmenovat vůbec nemusím, klasický obsah 15-16 boxu:D

Contouři a nejlepší karty boxu - Box vlastně splnil to, co jsem si tak nějak přál. Vytáhnout Super Script a nějakou hvězdu, nejlíp Sida (no, tak si ho teda asi na tom ComC za $0.50 koupim..), na Silver Scriptu. Ovi pěknej, Koekkoek se koukám zvládl udržet v kádru Lightning, a karta Dustina Byfugliena mohla zaprvý dopadnout hůř, a zadruhý nemusela být vůbec. Navíc zajímavej limit 01/25.

---------------------------------------------
A poslední boxík jsem kuchnul jeden 16-17 O-Pee-Chee Hobby. Tady jsem se velice těšil na retro verze karet, nejenže jsou podle mě prostě božský, ale je také jedna v každém balíčku. Rád si také zkusím své štěstí u černých parallelek /100.
Nováčci a pár hvězd, které potěšily. Těch All-Star karet tu mám mnohem víc, ale nechtěl jsem skenovat všechno.

RETRO karty - rozhodl jsem se, dát je sem všechny, protože si myslím, že si to zaslouží. Na konci jeden Rainbow Rookie, mrňous Barkov a něco pro správného karbaníka.

Nejlepší karty boxu - Zacha a Nylander, to nejlepší, co jsem z Marquee Rookies vytáhl. Ještě je tu Brendan Leipsic, který to nestihl, než tiskárna sklapla. Dvojka McDavid a Eichel se mě přese všechno stále drží a já si rozhodně nestěžuju. Vytáhnout nějakou legendu z O-Pee-Chee je vždycky radost a Wayne na V-Series, stejně tak Mike Modano na All Timers, radost rozhodně přinesli. Na Ricka Nashe mám zase štěstí, 064/100. Oskar Sundqvist, pěkná karta, 003/100, jen je dole trochu jeblej :/ Cenu nejvtipnější karty boxu získává patch karta (mimochodem, jedna na 3 boxy, takže spokojenost i tak) pana "Dereka Stepana" alias Matse Zuccarella. Na netu jsem si oči vykoukal, i ostatní, co jsem viděl, jsou takto chybné. Chudák Derek, a to určitě chtěl bejt slavnej...

-------------------------------
Žádný z boxu mě rozhodně nezklamal, obsahově bych řekl, že některé i překvapily. Všechny karty jsou volné k výměně nebo prodeji. Mám tu také kopu řadovek, pokud někomu nějaká chybí, je velice pravděpodobné, že bych nějakou měl:) Jen retro McDavida, hrací kartu Eichela, Nylandera, black Sundqvista a Charlieho Lindgrena si zatím nechám. Doufám, že si všichni užijete zbývající sváteční dny, oslavte v klidu Nový rok a hodně štěstí!:))
Díky za pozornost
Gabriel