Icebooook !!!!

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2016.
Odpovědět
vojta
Legenda
Legenda

Icebooook !!!!

Příspěvek od vojta »

Boxíků Icebook není nikdy dost... Proto dokaď ještě jde, bral jsem další boxík. Volba padla na jeden RETAIL box. Ale zase se poštěstilo. Moc děkuji pane Bartko za opět šťastnou ruku !!! *cheer* :thumbup: :clap:

Break boxu je u mě sváteční záležitost, proto jsem si udělal pohodu, zapl si hokej a začal pomalu rozbalovat. Sice je v boxu jen jeden balíček, ale díky luxusnímu balení jsem si break natáhl a maximálně užil.

Obrázek

Obsah této malé krabičky je jeden balíček, v něm jedna karta. To všichni znáte ...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

BUM!

Obrázek Obrázek

limitace 13 / 20

Naživo nádherná karta, kousek rukavice reprezentanta ČSSR - kousek jde přímo cítit historií.

Stanislav Bacílek
(13. listopadu 1929, Kladno – 26. března 1997) byl československý hokejový obránce, který patřil v padesátých letech mezi základní pilíře reprezentace.

Hokejová kariéra
Byl odchovancem kladenského hokeje, mateřskému klubu pomohl k postupu do nejvyšší soutěže a v roce 1959 k zisku prvního titulu mistra Československa. Hrál na sedmi mistrovstvích světa, v padesátých letech, která nebyla příliš bohatá na medaile, vybojoval třikrát bronz: v letech 1955, 1957 a naposled v roce 1959, kde se během turnaje zranil, ale tým i bez něj a dalšího klíčového obránce Františka Tikala bronz vybojoval. Bez medaile odjížděl v letech 1954, 1956 (v rámci zimní olympiády v Cortině d'Ampezzo 5. místo), 1958 a v roce 1953, kdy československé mužstvo odstoupilo a jeho výsledky byly anulovány.

Ocenění
V roce 2010 byl uveden do Síně slávy českého hokeje.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

No, s Icebooky nekončím, to je doufám jasné :D

fantomas 66
Hvězda
Hvězda

Re: Icebooook !!!!

Příspěvek od fantomas 66 »

To je klika, gratuluju. :clap:
Doufám, že se mi podobnou kartu taky někdy povede vytáhnout.
Tradelist http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=9856

Obrázek

Sbírám Anaheim Ducks, 1996/97 Pinnacle Mint

Odpovědět

Zpět na „Září/September 2016“