Case Icebook od Maurice ....

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2016.
Odpovědět
Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Case Icebook od Maurice ....

Příspěvek od Maurice Richard »

Tak i Já , milovník starých časů nhl jsem podlehl a zakoupil Case Icebook. Cílem bylo získat nějaké memo starých legend Repre, LTC Praha, nebo pana Vladimíra Kobranova. V přeneseném významu bych takové memo přirovnal ke kouskům Maurice Richarda a jeho generace ! Šance na získání takových raritních kousků se nemusí opakovat, proto jsem se rozhodl pro break... Tady je výsledek ....

Single / 20...
Obrázek

Double / 20...
Obrázek

Triple / 20...
Obrázek

Double / 5...
Obrázek

Auto / 20...
Obrázek

Auto / 5...
Obrázek

Fragments / 9...
Obrázek

Piece .... / 20...
Obrázek

Royal / 20...
Obrázek

Royal / 5...
Obrázek

No a to by bylo skoro vše.... Že Vám tu něco málo karet chybí ???? Tak dobře...
.
.
.
.
.

Garantovaná 1/1
Obrázek

Pořád málo ?????? Nu , dobrá... Tady jsem skákal radostí, protože jsem vytáhnul to co jsem chtěl...
.
.
.
.
.
.

Oldřich Kučera - Glove / 5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *cheer* .....
Obrázek

No a jedna karta chybí, že ???? U té jsem se opravdu rozklepal, protože právě tady si myslím,že nejde vytáhnout o moc lepší kartu... Snad s lepším limitem....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

Dámy a pánové, pan Vladimír Zábrodský !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V limitu / 20 ....

Obrázek

Osobně jsem s otvíračkou hodně spokojený! Karty jsou parádní !!! Víc k tomu nemám co dodat. Nalézt Glove Kučery bych přirovnal k Memo Howie Morenze... A podpis Zábrodského k podpisu Maurice Richarda !!! To když porovnám své oblíbené týmy *cl* .....Omlouvám se za delší prezentaci, ale takhle jsem si to chtěl užít ještě jednou i s Vámi....

Krom Fragments Slavie, Auto Palečka a Kučery a Memo O. Kučery je vše k dispozici. Když příjde hodně dobrá nabídka, tak třeba pustím i Auto Zábrodského, protože jeho podpisů mám ve sbírce hodně a to i s věnováním.... Kdyžtak vše přes SZ...MR *cl*
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

vodry22
Veterán
Veterán

Re: Case Icebook od Maurice ....

Příspěvek od vodry22 »

Podle me hodně podobnej case jak ten můj,jen se liší v detailech.gratulace k takovým kartam.Tohle jen tak nekde nesezenes.Howieu Morenzu je plnej ebay. kolik je tam petkovych Kučerů?

Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

Re: Case Icebook od Maurice ....

Příspěvek od Maurice Richard 9 »

Marty to je masakr,nádhera a gratulace Tobě!!Stejně jako mě milovníku"starých dobrých časů"!!!
Obrázek

Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards

Odpovědět

Zpět na „Září/September 2016“