Tenhle Ajs Bůček už žrát nebudu

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2016.
Odpovědět
SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Tenhle Ajs Bůček už žrát nebudu

Příspěvek od SugarRay »

Tentokrát nic moc ten kejs , bylo jasný že ten první už nezopakuju ale stejně mi tam něco chybělo , nemůžu si pomoct , 30 karet v casu , že nebyl žádnej Litvínov opět ani Reichel to zamrzí ale to vem čert , ale s**e mě že jsem neměl ani v jednom casu Royal Club podpisovku , aspoň jednu blbou kartu , po těch jsem prahnul nejvíc .
Na muj vkus docela dost karet Gold Club který mi vzaly chuť když jsem tahal jednu za druhou , ono sám si řikam na co si stěžuju těch dobrých karet tam je přece dost ale nevim prostě jsem nasranej ani nevim proč , někdo měl v casu 3 ty Royal podpisovky , já žádnou ve dvou , žádnej Alby , tentokrát ani žádná karta která by potěšila , super je ten Zábrodský z toho mam největší raodst a Lanýž - hokejka . Takže už na to asi kašlu , další case už brát nebudu , ale možná ještě zkusim box , nevim , teď jsem zklamanej .
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

A dvě nejlepší karty z casu , podpesanej Zábrodský a pětkovej Salfický . 1 of 1 byl Dušan Pašek na Gold Club jak jinak :|

Obrázek
Obrázek

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Tenhle Ajs Bůček už žrát nebudu

Příspěvek od Maurice Richard »

Sugy,nezdá se mi ten case zase tak špatný! I když je to věc názoru,to je jasný. Zábrodský pecka,ten musel udělat radost! MR *cl*
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Robino
Legenda
Legenda

Příspěvek od Robino »

SS poslana :thumbup:

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

mě se líbí hrozně ty Piece Sparty - Tomajko s tím kouskem dresu. Rozhodně líbivější černá barva - reklama Deli, barevné provedení znaku "S", než rudá :) Kdyby byl do karet použitý dres kolem sezony 2002/03, tak bych se nedivila, v té době tam hrál i Petr Leška.
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

deiv14
Legenda
Legenda

Příspěvek od deiv14 »

Sugare, ty seš stejně divnej patron :D v tom hodnocení pěkně z extrému do extrému, docela si mě pobavil, díky :D
Obrázek

MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10

ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

deiv14 píše:Sugare, ty seš stejně divnej patron :D v tom hodnocení pěkně z extrému do extrému, docela si mě pobavil, díky :D
Daive já vim jednou to vynášim do nebes , podruhý to zavrhuju , myslíš že jsem tak blbej že si to neuvědomuju ? :angel: jako série je u mě pořád 10 / 10 ale jsem spíš frustrovanej , nosil jsem v hlavě nějkaý jména co jsem chtěl vytáhnout , hrozně jsem chtěl Royal podpisovku atd. asi jsem měl moc velký očekávání po tom prvnim casu že vytáhnu zase nějakou mrdu .
To je právě to že někdo měl 32 nebo 33 karet v casu a já jenom po 30 , pak tam je ta díra po tý podpisovce , to je ta konspirace , ten intrik a spikunutí proti mě *rfl* , asi bych ten kejs měl reklamovat :D a příště musim otvírat zase s Hansem .
ps nějakej box stejně ještě zkusim , dám tomu šanci ale musí mi být prozřetelnost zase nakloněná .
Obrázek

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

SugarRay: v hokejovém světě se často říká/píše, což lze převést do kartičkové terminologie
První dojem po rozbalení boxu bylo zklamání. S odstupem času jsem si uvědomil, že rozbalit takový obsah balení série karet je velký úspěch a cením si toho.
Jsem přesvědčena, že to bude i ve Tvém případě :thumbup:
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Září/September 2016“