2x SP AUTHENTIC 2016 HOBBY

Boxy otevřené sběrateli v měsíci červenci 2016.
Odpovědět
svatos40
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

2x SP AUTHENTIC 2016 HOBBY

Příspěvek od svatos40 »

Rychlovka v letnej horucave *drink*
BASE
Obrázek
Obrázek
SUBSET
Obrázek
Obrázek
Obrázek
ROOKIES
Obrázek
AUTOS
Obrázek
Jeden Piiii-Kejjjj
Obrázek

peldap
Veterán
Veterán

Re: 2x SP AUTHENTIC 2016 HOBBY

Příspěvek od peldap »

díky za brejk, už minimálně týden přemýšlím, jestli si tento produkt koupit ale zatím tedy co jsem viděl teď u tebe a v group breaku, tak žádná sláva, jsou to dohromady 3 boxy a nejlepší podpis Benn, co se týká AU rookie future celkem bída a ještě ani jeden patch nebo něco podobného.
stejně asi neodolám protože jsem magor ale po shlédnutí tvé rozbalovačky jsem zase o něco více skeptičtější, nemusí hned každý tahat Mc Davidy ale když jsem viděl, co tam je za nádherné karty.....

emxy
Opora
Opora

Příspěvek od emxy »

Mne se teda moc libej nazivo ty limited /25, to je krasna karta, stejne tak future watch a Parayko je dobry jmeno, ty karty jsou proste krasny i kdyz zrovna neprijdou uplne top jmena...takze rozbalovacka myslim musela bejt super :clap:

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

emxy píše:Mne se teda moc libej nazivo ty limited /25, to je krasna karta, stejne tak future watch a Parayko je dobry jmeno, ty karty jsou proste krasny i kdyz zrovna neprijdou uplne top jmena...takze rozbalovacka myslim musela bejt super :clap:
pod vše co jsi napsal se podepisuji, já to myslel spíš poměr cena a co se zatím vytáhlo, jsou tam úplně úžasný karty Marks of Distinction AU, Scripted Stoppers AU, Sign of the Times Double, Triple atd. Jak jsem psal už předtím, nejde o to hned vytáhnout na AU ty super jména, ale ten poměr vkládání je asi šílenej.

shark
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shark »

opet 0 NULA sharks omg mdfk :-(
sbiram pouze San Jose Sharks + Arturs Irbe a to jiz vice nez 20 let (moje nabidka http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=7052)
comc nabidka: https://www.comc.com/Users/shark,sq,i100
Obrázek

emxy
Opora
Opora

Příspěvek od emxy »

peldap píše:
emxy píše:Mne se teda moc libej nazivo ty limited /25, to je krasna karta, stejne tak future watch a Parayko je dobry jmeno, ty karty jsou proste krasny i kdyz zrovna neprijdou uplne top jmena...takze rozbalovacka myslim musela bejt super :clap:
pod vše co jsi napsal se podepisuji, já to myslel spíš poměr cena a co se zatím vytáhlo, jsou tam úplně úžasný karty Marks of Distinction AU, Scripted Stoppers AU, Sign of the Times Double, Triple atd. Jak jsem psal už předtím, nejde o to hned vytáhnout na AU ty super jména, ale ten poměr vkládání je asi šílenej.
Souhlasím s tebou... Protože se mi ty karty fakt líběj, zkouknul jsem už haldy breaků a je pravda, že tím plněním mě jich nadchlo opravdu málo... :crazy:

svatos40
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od svatos40 »

Pri sucasnom trende McDavida musime brat ohlad ze vsetko ostatne bude asi provar. Aj ked ja osobne by som radsej tahal Panarina.
Treba si proste odmysliet McDavida a brat veci tak ako su, netreba v tomto rocniku v kazdopm boxe vidiet *dlr* *dlr* ale proste len zabavu z otvarania ..

Pre mna ako fanusika COL potesil jednoznacne Landy Auto ale tiez Legends.

Urcite P.K.Subban vyzorovo najkrajsia karta ako paralelka super.

peldap
Veterán
Veterán

Příspěvek od peldap »

svatos40 píše:Pri sucasnom trende McDavida musime brat ohlad ze vsetko ostatne bude asi provar. Aj ked ja osobne by som radsej tahal Panarina.
Treba si proste odmysliet McDavida a brat veci tak ako su, netreba v tomto rocniku v kazdopm boxe vidiet *dlr* *dlr* ale proste len zabavu z otvarania ..

Pre mna ako fanusika COL potesil jednoznacne Landy Auto ale tiez Legends.

Urcite P.K.Subban vyzorovo najkrajsia karta ako paralelka super.
jasně, pokud se povede něco do sbírky, tak to je paráda. já mít v boxu AU Jardy do sbírky, tak se zblázním radostí, jenom jsem chtěl napsat, že ty krásné AU karty a patche jsou asi v šíleném poměru, když koukám na Ebay, tak i frajer kterej toho otevře celej "kamion" tak tam třeba tyto karty má 3-4, což je tedy velká bída, jenom na vysvětlenou.

meda10
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od meda10 »

Musim říct,že ani mě tydle 2 boxy neoslnili.
S tim plněním je to věčné téma.
Ale přijde mi,že u některých sérií je to vážně hrůza.
Je to škoda a nechápu že takovýdle plnění výrobce dopustí dyť o co jim jde dát tam pár slušných karet do každého boxu by nebyl
přeci žádný problém.

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DaveBrownsound »

Z takového plnění bych radost taky neměl, při té ceně boxu by tomu slušelo více :think:
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

už jsem to tady jednou říkal, plnění z našeho pohledu hrozný, ale musíte si uvědomit že pro Američana je to 135 dolarů a
pro Čecha 4000,-, to je prostě nesrovnatelný.
je to zkrátka prachsprostá loterie, ale "závislý Amík"! s průměrným příjmem si case podobných karet může dovolit každý druhý měsíc ;)

meda10
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od meda10 »

Na tom něco bude je pravda,že pro nás je tento box zhruba cca:1/4 měsíčního příjmu.
Kdežto pro Amíka tak 1/20 :-)
A to je asi ten důvod proč mi to tak řešíme a oni to mají skutečně jako my tiket do sportky :-)

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Veteran fans hcs píše:už jsem to tady jednou říkal, plnění z našeho pohledu hrozný, ale musíte si uvědomit že pro Američana je to 135 dolarů a
je to zkrátka prachsprostá loterie, ale "závislý Amík"! s průměrným příjmem si case podobných karet může dovolit každý druhý měsíc ;)
Tak to řeknu jinak, v téhle cenové kategorii bych si vybral deset jiných boxů pro otevření, po tom, co jsem viděl nejen u Svatoše :-)
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

DaveBrownsound píše:
Veteran fans hcs píše:už jsem to tady jednou říkal, plnění z našeho pohledu hrozný, ale musíte si uvědomit že pro Američana je to 135 dolarů a
Tak to řeknu jinak, v téhle cenové kategorii bych si vybral deset jiných boxů pro otevření, po tom, co jsem viděl nejen u Svatoše :-)

Zrovna mě to nemusíte vysvětlovat, já se např. snažím aby v balení našich karet byl obsah odpovídající hodnotě.
škoda že když dáme letos Young Power mladého Zadiny, že tu nikdo nebude vyvádět jako u Connora

DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Slušný tahák *lgh* Toho se tu asi těžko dočkáte, holt to budete muset dál plnit podobně jako doposud :-)
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

Odpovědět

Zpět na „Červenec/July 2016“