BASE

SUBSET

ROOKIES

AUTOS

Jeden Piiii-Kejjjj

pod vše co jsi napsal se podepisuji, já to myslel spíš poměr cena a co se zatím vytáhlo, jsou tam úplně úžasný karty Marks of Distinction AU, Scripted Stoppers AU, Sign of the Times Double, Triple atd. Jak jsem psal už předtím, nejde o to hned vytáhnout na AU ty super jména, ale ten poměr vkládání je asi šílenej.emxy píše:Mne se teda moc libej nazivo ty limited /25, to je krasna karta, stejne tak future watch a Parayko je dobry jmeno, ty karty jsou proste krasny i kdyz zrovna neprijdou uplne top jmena...takze rozbalovacka myslim musela bejt super
Souhlasím s tebou... Protože se mi ty karty fakt líběj, zkouknul jsem už haldy breaků a je pravda, že tím plněním mě jich nadchlo opravdu málo...peldap píše:pod vše co jsi napsal se podepisuji, já to myslel spíš poměr cena a co se zatím vytáhlo, jsou tam úplně úžasný karty Marks of Distinction AU, Scripted Stoppers AU, Sign of the Times Double, Triple atd. Jak jsem psal už předtím, nejde o to hned vytáhnout na AU ty super jména, ale ten poměr vkládání je asi šílenej.emxy píše:Mne se teda moc libej nazivo ty limited /25, to je krasna karta, stejne tak future watch a Parayko je dobry jmeno, ty karty jsou proste krasny i kdyz zrovna neprijdou uplne top jmena...takze rozbalovacka myslim musela bejt super
jasně, pokud se povede něco do sbírky, tak to je paráda. já mít v boxu AU Jardy do sbírky, tak se zblázním radostí, jenom jsem chtěl napsat, že ty krásné AU karty a patche jsou asi v šíleném poměru, když koukám na Ebay, tak i frajer kterej toho otevře celej "kamion" tak tam třeba tyto karty má 3-4, což je tedy velká bída, jenom na vysvětlenou.svatos40 píše:Pri sucasnom trende McDavida musime brat ohlad ze vsetko ostatne bude asi provar. Aj ked ja osobne by som radsej tahal Panarina.
Treba si proste odmysliet McDavida a brat veci tak ako su, netreba v tomto rocniku v kazdopm boxe vidiet![]()
ale proste len zabavu z otvarania ..
Pre mna ako fanusika COL potesil jednoznacne Landy Auto ale tiez Legends.
Urcite P.K.Subban vyzorovo najkrajsia karta ako paralelka super.
Tak to řeknu jinak, v téhle cenové kategorii bych si vybral deset jiných boxů pro otevření, po tom, co jsem viděl nejen u SvatošeVeteran fans hcs píše:už jsem to tady jednou říkal, plnění z našeho pohledu hrozný, ale musíte si uvědomit že pro Američana je to 135 dolarů a
pro Čecha 4000,-, to je prostě nesrovnatelný.
je to zkrátka prachsprostá loterie, ale "závislý Amík"! s průměrným příjmem si case podobných karet může dovolit každý druhý měsíc
DaveBrownsound píše:Tak to řeknu jinak, v téhle cenové kategorii bych si vybral deset jiných boxů pro otevření, po tom, co jsem viděl nejen u SvatošeVeteran fans hcs píše:už jsem to tady jednou říkal, plnění z našeho pohledu hrozný, ale musíte si uvědomit že pro Američana je to 135 dolarů a
pro Čecha 4000,-, to je prostě nesrovnatelný.
je to zkrátka prachsprostá loterie, ale "závislý Amík"! s průměrným příjmem si case podobných karet může dovolit každý druhý měsíc
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host