Červencový narozeninový nášup
Červencový narozeninový nášup
Zdravím všechny , k narozeninám jsem se rozhodl pořídit si nějaký ten boxík společně s několika paklíky. Postupně se ke mně přidal ještě bratr a kámoš. Sestava byla následující:
paklíky
1x 15/16 O-pee-chee Platinum
2x 01/02 Pacific Vanguard
2x 01/02 Pacific Adrenaline
1x 02/03 Quest for the Cup
1x 99/00 SP Authentic
1x 01/02 MVP
boxy
1x 01/02 SPX
1x 13/14 Playbook
1x 13/14 Certified
1x 12/13 Limited
Začnu ukázkou toho nejzajímavějšího z paklíků
To nejlepší na nás vykouklo z 99/00 SP Authentic, konkrétně nádherná karta Martina Brodeura
Plynule na paklíky navážu boxy, konkrétně 01/02 SPX
Dvě nejlepší karty boxu
druhý flek
na prvním místě se umístila tato RC karta
Celková spokojenost s tímto boxem je na 60% - určitě potěšil Jirka Dopita, na hockey's treasures si bratr přál trochu jiná jména, ale CuJo určitě taky hodně dobrej a samozřejmě potěšila i řada hvězd na subsetech. Škoda, že nebylo nic navíc a box nám přišel takový nemastný neslaný.
Další na řadu přišel box 13/14 Playbook
nejlepší tři karty tohoto boxu
třetí flek
druhý flek
a na prvním fleku je světová brankářská legenda
Celková spokojenost s tímto boxem je na 85%- já osobně jsem velmi spokojen, akorát to byla moc rychlá otvíračka a jméno na bookletu jsem chtěl trochu jiné (tajně jsem doufal v limitovanou verzi bookletu).
Jako předposlední 13/14 Certified
a jdeme na to lepší top 4
čtvrtý flek
třetí flek
druhý flek
a na prvním místě je /25 mladé české naděje Dimitrije Jaškina (nádherná karta)
Celková spokojenost s tímto boxem je na 85%- já osobně jsem obrovsky spokojen, jedinou kaňkou (proto "jen" 85%) byla poslední karta, kterou namísto nějaké zajímavé jersey, prime nebo patch karty byl pouhý kartónek. Myslím si, že to není naposledy, co jsem škubal tento box.
Poslední na řadu jdou 12/13 Limited
no a top 3 z boxu
3 flek
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
2 flek byla obrovsky tlustá karta
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
znalci tohoto produktu už určitě tuší o jakou kartu se jedná
.
.
.
.
.
.
.
jméno se taky povedlo do našich končin
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Marian Gáborík
no a na prvním fleku (už bez teček - těch už je tu dost) nádherná podpisovka Luca Robitaila
Celková spokojenost s tímto boxem je na 95%- 0 redemption, top 2 karty s výbornými jmény, rozhodně hooooooooooooooooodně vyvedený box, úplně nejvíc maximální spokojenost (5% nechávám do zálohy)
Celkově musím tuto rozbalovačku hodnotit jak jinak než velmi pozitivně, škubali jsme to asi dvě hodiny, dali u toho nějaký ten drink, pořádně pokecali a všichni si to maximálně užili. Tentokráte patří díky panu Bartkovi za zprostředkování. Uvidíme, co škubneme příště. Případné komentáře rád uvítám.
paklíky
1x 15/16 O-pee-chee Platinum
2x 01/02 Pacific Vanguard
2x 01/02 Pacific Adrenaline
1x 02/03 Quest for the Cup
1x 99/00 SP Authentic
1x 01/02 MVP
boxy
1x 01/02 SPX
1x 13/14 Playbook
1x 13/14 Certified
1x 12/13 Limited
Začnu ukázkou toho nejzajímavějšího z paklíků
To nejlepší na nás vykouklo z 99/00 SP Authentic, konkrétně nádherná karta Martina Brodeura
Plynule na paklíky navážu boxy, konkrétně 01/02 SPX
Dvě nejlepší karty boxu
druhý flek
na prvním místě se umístila tato RC karta
Celková spokojenost s tímto boxem je na 60% - určitě potěšil Jirka Dopita, na hockey's treasures si bratr přál trochu jiná jména, ale CuJo určitě taky hodně dobrej a samozřejmě potěšila i řada hvězd na subsetech. Škoda, že nebylo nic navíc a box nám přišel takový nemastný neslaný.
Další na řadu přišel box 13/14 Playbook
nejlepší tři karty tohoto boxu
třetí flek
druhý flek
a na prvním fleku je světová brankářská legenda
Celková spokojenost s tímto boxem je na 85%- já osobně jsem velmi spokojen, akorát to byla moc rychlá otvíračka a jméno na bookletu jsem chtěl trochu jiné (tajně jsem doufal v limitovanou verzi bookletu).
Jako předposlední 13/14 Certified
a jdeme na to lepší top 4
čtvrtý flek
třetí flek
druhý flek
a na prvním místě je /25 mladé české naděje Dimitrije Jaškina (nádherná karta)
Celková spokojenost s tímto boxem je na 85%- já osobně jsem obrovsky spokojen, jedinou kaňkou (proto "jen" 85%) byla poslední karta, kterou namísto nějaké zajímavé jersey, prime nebo patch karty byl pouhý kartónek. Myslím si, že to není naposledy, co jsem škubal tento box.
Poslední na řadu jdou 12/13 Limited
no a top 3 z boxu
3 flek
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
2 flek byla obrovsky tlustá karta
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
znalci tohoto produktu už určitě tuší o jakou kartu se jedná
.
.
.
.
.
.
.
jméno se taky povedlo do našich končin
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Marian Gáborík
no a na prvním fleku (už bez teček - těch už je tu dost) nádherná podpisovka Luca Robitaila
Celková spokojenost s tímto boxem je na 95%- 0 redemption, top 2 karty s výbornými jmény, rozhodně hooooooooooooooooodně vyvedený box, úplně nejvíc maximální spokojenost (5% nechávám do zálohy)
Celkově musím tuto rozbalovačku hodnotit jak jinak než velmi pozitivně, škubali jsme to asi dvě hodiny, dali u toho nějaký ten drink, pořádně pokecali a všichni si to maximálně užili. Tentokráte patří díky panu Bartkovi za zprostředkování. Uvidíme, co škubneme příště. Případné komentáře rád uvítám.
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Červencový narozeninový nášup
dodatečně fšechno nejlepčí ! A moc pěkný breaky! MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
I já gratuluji k pěkným až famozním kartám. A dodatečně vše nej. Mě kulatiny čekají za pár dní, ale takový dárek asi mít nebudu.
McDavid na prodej. http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... 43&t=13657
Connor McDavid collector
Connor McDavid collector
Ten Jaškin je kort v našich končinách parádní trefa
A limited se taky hodně povedli jak Gáborík tak L.R jsou pěkným úlovkem.
A limited se taky hodně povedli jak Gáborík tak L.R jsou pěkným úlovkem.
A co Boston? ... ani jedna karta ... v tom případě by se mi asi nejvíc líbil Sakic na Playbooku, ten by se hodil. Ale jinak Jaškin vypadá i na fotce parádně a naživo to bude myslím luxus. Gratulace
To jsou petelice
Sbírám pouze Kosatky a nic jiného.
Nejhorší na krásném sběratelství karet jsou lidé, kteří tomu buď nerozumí nebo se tím jen obohacují.
Nejhorší na krásném sběratelství karet jsou lidé, kteří tomu buď nerozumí nebo se tím jen obohacují.
Nooo opravdu krasny karty, za me hlavne Jaskin a Sakic...
- SteveRogers92
- Legenda
Mě by potěšil Ronning
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
Gratulace, pěkný karty Já si vždycky nejvíc užiju otvíračku, když otevírám před kamarády a vždycky to trochu protahuju, když vidim ty jejich natěšený ksichty...
Wantlist: David Pastrňák, Intensity z Rookie Anthology 12/13
Tradelist: http://tkutnik.rajce.idnes.cz/
Tradelist: http://tkutnik.rajce.idnes.cz/