Samozřejmě jsem si přál, aby na mě po otevření vykoukl bonus pack, ale nebylo mi tentokrát přáno. No, i když, jak se to vezme, bonusový balíček se sice tentokrát nekonal, ale myslím, že jsem to měl bohatě vynahrazeno trochu jinak. Říkal jsem si, že až budu dávat break sem na fórum, tak nafotím i base karty, ale nějak jsem se k tomu nedostal, protože jich bylo tak nějak pomálu...kdo sleduje zdejší breaky, tak už možná tuší...
....fajn, jdeme na to:
Gold Medallion, normální poměr vkládání 1:2, ale....

Na Buckets rozhodně potěšil Kopi, který se mi zatím vyhýbal a tak jsem vytáhl i něco do nejhlavnější sbírky.

A na poslední fotce je to nejlepší, co se normálně i nenormálně z těchto boxů tahá. Podpisovka potěšila, protože pokaždé tam není, i když jméno nic moc (fanoušci Ottawy snad prominou), National Heroes je fajn, na Platinovce se mi objevilo super jméno a na tiketu z Play off jsem si moc přál vytáhnout LA a tak, jako by si ze mě udělal někdo srandu a měl jsem tam Couturea ze zápasu právě proti Kings.

Co říct závěrem? Snad jen to, že otvíračku tohoto error nebo hot boxu nebo jak to nazvat jsem si náramně užil a že jsem spokojený, to je úplně jasný! A že se mi nepovedlo posbírat moc base karet? To mi asi moc nevadí, aspoň se můžu těšit na další boxík, ve kterém jich už budu mít určitě víc.

Děkuji za pozornost a ještě dodám, že si nechávám většinu karet, volná je remption a z poslední fotky všechny, kromě Krejčího.
Mějte se fajn a u dalších breaků snad brzy na viděnou.