Představení
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Představení
Ahoj všem!! Jmenuju se Ondra a je mi 29 let, což znamená, že za doby mých školních let patřily hokejové karty neodmyslitelně ke každému s nás. Po dlouhé odmlce (léto 2015) jsem se pustil do pokračování Myslím, že podobný comeback potkalo hodně současných sběratelů, nebo se mýlím? Pustil jsem se do toho po hlavě a kartami se zahrnul natolik, že přišel jednou den, kdy jsem si musel říci, co vlastně budu sbírat. Už jsem v tom měl zmatek a sbíral jsem vlastně i karty, které se mi nelíbily. Takže jsem se začal specializovat na karty Jardy Jágra (určitě jsem jedinej na světě ), dále všechny karty hráčů Floridy Panthers, které fandím a pak všechny ,,lepší'' karty (Jersey, patch, limit, cut, sign ......) českých hráčů v NHL. V současnosti ruším svoji původní sbírku a specializuji se pouze na uvedené karty.
Re: Představení
Tak držím palce - já s tím "už absolutně posledním definitivním rozhodnutí" co budu sbírat, bojuju už 25 let nepřitržitého sbírání, ale ono se vzdycky objeví nějaký pěkný setík, který nutně potřebuji
Autogramy - 2265 podpisů - 1452 hráčů zapsána polovina sbírky
San Jose Sharks, Repre karty, Kladno, SP Authentic - FW AUTO
ITG International Ice 06/07 - 119 podpisovek
Classics Signatures 12/13 - 225 podpisovek
Future Watch Auto - 221 podpisovek
SJS - 2536 vše k 17.2.2022 / vše k prohlednutí na Absolutu
San Jose Sharks, Repre karty, Kladno, SP Authentic - FW AUTO
ITG International Ice 06/07 - 119 podpisovek
Classics Signatures 12/13 - 225 podpisovek
Future Watch Auto - 221 podpisovek
SJS - 2536 vše k 17.2.2022 / vše k prohlednutí na Absolutu
Je to přesně tak !! Nejdřív jsem hromadil všechno, pak jsem se v tom přestal orientovat ačkoliv jsem si vedl podrobné seznamy, ale přišel den, kdy jsem spoustu načatých setů poslal do světa, nechal jsem si jen téměř kompletní, nebo srdcové záležitosti z dětství a začal se zaměřovat na určitě karty. Ale taky to není přesně tak, jak píšu v úvodu - když je totiž pěkná karta, tak beru všechny hráče stejně tak moc se mi líbí vydané karty od Artifacts a Black Diamond a samozřejmě THE CUP !!! Takže v těchto případech nepohrdnu řadovkami.
Ahoj, když mi pošleš e-mail pošlu ti pár karet,jestli by se ti něco nehodilo Lukáš
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Vítej krajane !!! Ať se daří! MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
- softbalistka
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Konečně nějaký další sběratel floridských panterů Vítej
Sbírám Pittsburgh Penguins, Floridu A JJ 68
Moje sbírka a karty k prodeji/výměně - http://www.softbalistka.rajce.idnes.cz/
Moje sbírka a karty k prodeji/výměně - http://www.softbalistka.rajce.idnes.cz/