Ahoj,
jmenuju se Filip (většinou mi ale lidé neřeknou jinak než Fiila (resp. Fíla)) a jsem z Hradce Králové. Jak jsem tak přečetl několik vašich představení, zjistil jsem jak podobné osudy se tu setkávají:) Ano, také jsem začal sbírat karty okolo roku 1995 na ZŠ (konkrétně Score 93/94, které jsem brzy vyměnil za Score 95/96) a o NHL jsem se jako kluk zajímal, ač jsem nikdy hokej nehrál. Pamatuju jak jsem každý ráno před školou kontroloval výsledky na teletextu (internet jsem ještě tehdá neznal) a o víkendu sledoval (a natáčel na VHS:))) Power Play se Slavomírem Lenerem Fandíval jsem tehdy Anaheimu, protože jsem dostal kšiltovku s jejich znakem, kterej se mi hrozně líbil (pro dospěláky infantilní, ale kdo z dětí by neměl rád disney?! ). Během pár let jsem většinu Scorek prohral v pogách a přesedlal jsem na Collectors Choice a Pinnacle Inside u kterých jsem také asi v r.99 skončil (samozřejmě nedosbíral). NHL jako takovou jsem sledoval tak nějak stále. Comeback ve sbírání ale nastal až na VŠ (asi v r. 2009), kdy jsem v záchvatu prokrastinace uviděl alba osaměle stojící v knihovně. Prolistoval jsem, zavzpomínal si a ze zvědavosti jsem začal zjišťovat jestli to ještě frčí. Netrvalo dlouho a přišlo rozhodnutí dosbírat několik započatých setů a taky rozšířit sbírku Heberta (která měla tou dobou asi 20ks . Brouzdal jsem po aukru a ptal se po známých. Teď jsem se jal rozšířit si obzory tady na fóru. Za ty 3 roky se mi podařilo dosbírat si base set Score 95/96 (stále je ale co přidávat...paralelky Black Ice nebo nějaké inserty), base set Pinnacle Inside 97/98 (Tam bych rád dosbíral ještě Stoppers, kterých mi chybí pár a ani Stand UP Guys nemám všechny), dále ještě kompletuji set Coll. Choice 96/97 ale ten šel tak trochu stranou, protože hlavně se mi podařilo rozšířit sbírku Guy Heberta, kterému se teď věnuji nejvíce. Budu tedy rád za každou zajímavou nabídku Heberta...okrajově sbírám i Giguera (za anaheim) a další gólmany v dresu mighty ducks.
Jinak s fanděním novým Ducks už to tak horký není, ale tak nějak jim stále přeju. Dál sleduju český hráče v NHL a přeju jejich týmům. Letos jsem hodně přál Jardovýmu comebacku a tak i celý jeho a Voryho Philly a rád jsem sledoval i starej novej winnipeg s Pavelcem v bráně.
hu...koukám že je to nějaký dlouhý
fiila
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
- fiila
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
fiila
moje nabídka 20/8/2013: http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2872
moje sbírka UPDATE 15/3/2016 nahrány karty do sezóny 97-98 (včetně) = cca 55% sbírky
http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =39&t=6767