jarda155

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
jarda155
Opora
Opora
Kontaktovat uživatele:

jarda155

Příspěvek od jarda155 »

I když se tu již nějaký ten čtvrtek vyskytuji,tak jsem se zde ještě neprezentoval.
Jmenuji se Martin bydlím na Žižkově a je mi něco víc přes 30.Ke kartám sem se dostal na hokeji na Spartě,kdy jsem si kupoval seriií APS 95/96.V tu dobu mě to ještě naplno nevtáhlo.takže sem měl asi půl setu a - konec.
Asi před 6 lety jsem na hokeji opět spatřil alba s kartama a rozhodl se dosbírat již načatou serii.Tím jsem se dostal ke kartám znovu a nyní již intenzivněji.Sbírám pár serií , hráče Toronta a Sundina,což najdete v příslušných sekcích.
Sportovní aktivity na registrované úrovni sem začal v přípravce Viktorky odkud sem po asi 8 letech přeskočil na 2 sezony k volejbalu,následoval návrat k fotbalu,tentokrát do hanspaulky,kde sem si v roce 2000(nějak to nejde zapomenout) udělal párkrát koleno a s fotbalem definitivně skončil.Asi rok a něco sem zkoušel kuželky a tím jsem uzavřel "registrovanej pohyb".Poslední roky sem se přesunul ke stolu a jsem členem pražské ligy stolního hokeje "šprtce",která je hodně inspirována NHL.Na to,že jsem málomluvný jsem se docela rozepsal,takže to bude vše. MARTIN
Fleer ultra 06/07
Toronto,Bozak,Sundin,Vykoukal
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“