GameZone

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
GameZone
Zkušený
Zkušený

GameZone

Příspěvek od GameZone »

Ahoj všem sběratelům,
jmenuji se Aleš a pocházím z Hradce Králové. V současné době jsem studentem Univerzity Hradec Králové. Stejně jako asi většina z vás, jsem začal sbírat na základní škole. Je velmi nesnadné určit přesně ve které třídě. Počátky všeho jsou většinou prakticky nezachytitelné. Každopádně o hokej jako takový, jsem se začal zajímat po olympiádě v Naganu. Můj první oblíbený tým byl Vsetín, a tak právě ten byl mým prvním sběratelským zaměřením. Od sezony 2008-2009 jsem pak začal navštěvovat burzu hokejových karet v Praze a má sbírka se vydala zcela novým směrem. Začal jsem kompletovat sety Victory včetně všech insertních karet. No a jelikož jsem po vyřazení Vsetína z Extraligy začal fandit Znojemským Orlům, sbírám nyní též karty EBEL Playercards. Přesto všechno se má sbírka vyznačuje pár zvláštnostma, sbírám pouze některé sety a některé jersey karty spíše dle toho, jak se mi aktuální zrovna líbí, a tak mám velmi rozmanitou sbírku od naší Extraligy přes KHL a NHL až po EBEL. Největší přednost ve sbírání dávám nováčkům, naopak vůbec nikdy jsem nesbíral legendy, které ukončily kariéru před sezonou 2000. Ty pro mě nemají většího významu, jelikož jsem je nikdy neviděl hrát.
Naposledy upravil(a) GameZone dne ned 03. čer 2012 22:56:21, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“