Zdravím všechny sběratele hokejových karet.
Jmenuji se Milan
Tak kartičky jsem začal sbírat začátkem 90let,kdy po změně režimu se u nás začali prodávat.Jezdil jsem tehdy se svým malým synem na burzy aby nasál tu správnou atmosféru mezi sběrateli.Dnes je z něho dávno dospělý chlap(na fóru Affly) a pro změnu zase on mně po letech vtáhl mezi sběratele a pobláznil mně zase ke sbírání.Takže jsem se vrátil ke své uložené sbírce UltraFleer 95/96 a snažím se ji dosbírat.Base set mám komplet,chybí mně pár goldec a pár insertů z toho roku.No a ještě se k tomu snažím sbírat Modana.Jelikož jsem vždy otravoval syna,aby mně domluvil nějakou kartu na výměnu až mu došla trpělivost a řekl-jestli něco chceš tak se zaregistruj.No a tak jsem tady.S některýma z Vás se již na burzách vídám , no a ostatní snad časem poznám.
Milan
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.