čau,
jmenuju se Kamil, je mi 26. Mám to stejně jako ostatní - karty jsem sbíral už od základky. Asi bych nikdy nepřestal, ale klesající zájem devastoval nabídku karet a když jsme s kamarádem vykoupili poslední zásoby u nás ve městě, tak to byl na dlouhou dobu konec. Mimochodem to hračkářství pak skončilo, tak jsme si z toho dělali srandu, že jsme je drželi nad vodou jen my dva.
Až na vš jsem zjistil, že jeden kluk sbírá pořád. Tak jsem kouknul na internet a našel jsem tenhle e-shop s hromadou karet a forum plný bláznů, co utrácej nesmyslný částky za obrázky na kartóncích a rozhodl se, že budu pokračovat. Maličko jsem to musel odložit, protože při škole a spoustě dalších aktivit jako kolo, floorball, motorka už nezbývaly finance, tak jsem si tu jenom pročítal forum a žasnul nad tím jak se karty za ty léta změnily. Na jedný straně mraky podpisovek, jersey karet, patchů, ale taky neskutečně hnusný inserty v UD sériích oproti 90. létům.
Teď se našla nějaká koruna navíc, tak jsem koupil pár balíčků a uvažuju co dál, co budu sbírat. Kdysi jsme vždycky chtěli trefit v balíčku nějakou peckovou jersey kartu, ale s pravděpodobnostma okolo 1:2500 se nám to jaksi nepodařilo a kolikrát to na základce vyvolávalo diskuze jestli takový karty nejsou mýtus a obrázky těhle karet jsou akorát v beckettu. Tak jsem k pár vzpomínkovým balíkům objednal i jeden balík 10-11 Contenders, s tím že by se na mě mohlo usmát štěstí v podobě podpisovky, když jsou dneska v každým druhým (u contenders každých 8 - aspoň si to myslím). A byla tam, moje první . Tak uvidím co s tím dál provedu...
Kejml9
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.