Lihosaurus

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
Lihosaurus
Nováček
Nováček

Lihosaurus

Příspěvek od Lihosaurus »

Zdravím všechny milovníky hokejových karet, jak ty ultra zapálené, tak ty rekreační :)

Jmenuju se Luboš a je mi 28 let. K hokejovým kartám jsem poprvé přičichl někdy v roce 1993. Samozřejmě kde jinde, než na základní škole. Tomu, mít pohromadě ohromné množství fotek hokejistů, jsem okamžitě podlehl. V té době se však nijak zvlášť nedávalo pozor na archivaci a ochranu při manipulaci s kartami, tudíž (všichni jsme to tak dělali! :lol: ) se na výměnné srazy za barákem tahaly karty v gumičce, jen tak po kapsách a kolikráte připomínaly spíš ledový salát nebo hospodské mariášky.. *rfl*
Téměř okamžitě jsem se zamiloval do týmu New Jersey Devils a pak samozřejmě karty brankářů byly ty, které mě oslňovaly..
Sbírání mi vydrželo cca 4,5 roku, potom karty putovaly do krabice a zůstaly v ní do té doby, než jsem o ní před sedmi lety při stěhování přišel.. Je pravda, že během té doby jsem na karty ani nepomyslel, ale je jich určitě velká škoda.. Každopádně..karty se mi do podvědomí dostaly opět až teď, na přelomu loňského roku a nevěřil jsem svým očím, jaké karty se vyrábějí a co všechno je možné sehnat..

Můj nejoblíbenější tým byl a vždy bude New Jersey Devils a nejoblíbenějším hráčem až na věky věků brankář ďáblů Martin Brodeur.. 8-)

Začínám tedy znovu od začátku a je to stejně super, jako v roce 1993, kdy jsem poprvé poznal, jak voní nově otevřený balíček a jak moc napínavé je čekání, jaké skvosty odhalí.. :) Uvítám každou dobrou radu, jak nejlépe karty chránit, ukládat a podobně a těším se na to, co všechno pozitivního mi tohle fórum přinese :)

Mějte se skvěle, Lihosaurus
Sbírám Martina Brodeura
Obrázek

affly
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Re: Úvod a přivítání

Příspěvek od affly »

Vítám tě tady. Určitě tady najdeš odpovědy na všechny tvé otázky. A kdyby přeci něco ne, určitě tady každý rád poradí.
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170

Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Vítej, doufám, že ti nadšení vydrží, zapojíš se tady aktivně na foru a budeš se sbíráním bavit a bude ti přinášet radost, což je nejdůležitější. *cheer* Co se týče tvých dotazů, tak myslím, že když prolouskáš fórum, dozvíš se spoustu užitečných informací o všech možných věcech týkajících se karet, a jak už psal Affly, pokud budeš s něčím potřebovat pomoci, klidně se ptej v poradně.

Lihosaurus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lihosaurus »

Díky moc za přivítání a věřte, že pokud bude potřeba, moc rád se na vás obrátím :)
Sbírám Martina Brodeura
Obrázek

necak
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necak »

Lihosaurus píše:Mějte se skvěle, Lihosaurus
LIHOSAURUS, to mi pomaž záda střevní nugetou! *lgh* Přezdívka jako fík! :thumbup: Tak Tě zde také vítám. S láskou, Míchanývejcesaurus
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Nečáku ty si vůl *lgh* , to je přezdívka jak má bejt , taky tě vítám . Ještě jsem dneska narazil na Pampalíniho - lovec karet na Aukru a další nový člen s kulervoucí přezdívkou jen houšť :thumbup:
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

SugarRay píše:Nečáku ty si vůl *lgh* , to je přezdívka jak má bejt , taky tě vítám . Ještě jsem dneska narazil na Pampalíniho - lovec karet na Aukru a další nový člen s kulervoucí přezdívkou jen houšť :thumbup:
Přesně, taky jsem se dnes nad posledními 2 nicky dost bavil. Lihosaurus je dost originální:-), a Pampalini - to je klasika, to ti mladší snad ani neznají ne? :D
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

My sme na fotbale měli Pampu ;) :D
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

rmiller píše:My sme na fotbale měli Pampu ;) :D
Millere ty jsi zase mimo , to byl pro děti takovej animovanej seriál Lovec Pampalini co dostával často DISLAJKY jako ty , Pampa teda moc vtipnej neni , a hlavně neni na foru btw *rfl*
Obrázek

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

"Tak to vidíš" Věnceslava Pernicová
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

rmiller píše:"Tak to vidíš" Věnceslava Pernicová
To je zase kdo ?
Obrázek

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

naše profesorka na Dějěpis, Češtinu a Literu :DDD její věty jsou "Tak to vidíš" a "Co se jí to stalo ?" ale to se musí zažít ;)

Lembi
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lembi »

Pampalíni zdravím tě....

Obrázek
http://hokej-karty.webnode.cz/
Obrázek
Roman Turek 784
Václav Prospal 276 Roman Horák jr. 192