1993-94
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1993-94
zdravím všechny sběratele, jmenuji se Armand a jsem z Českých Budějovic, ale pracuji v Praze. S kartami jsem začal jako mnozí v devadesátých letech, kdy jsem pravidelně docházel do jednoho hokejového obchůdku rozšiřovat svou sbírku. Už tehdy moje srdce a hlavně nervy patřili newyorským rangers a tak jsem si vychutnal i dramatické serie s Devils a Canucks.(proto ta přezdívka) Moje první karty byly pro set ( uplně první Tie Domi za Rangers) pak přišly premierky 93/94 a 94/95 a další, prostě ta zlatá éra nebo boom. Jak šla léta, přišly jiné zájmy jako děvčata, výčepny lihovin a pokleslá hudba imperialistů heavy metal a o sbírku jsem přišel. (což mně dodnes mrzí ). Ke kartám jsem se vrátil v roce 2011 a nestačil jsem se divit, kam se to posunulo. Teď už sbírám opět Rangers řadovky a podpisovky. Hledám teď už spíše hráče, které mají v NYR málo karet, nebo vůbec nějakou. (nevím má li třeba kartu Sergio Momesso, Ted Donato, Ken Gernander ap.)Občas posbírám nějaký ten set. Úžasné jsou třeba collectors choice z devadesátých let. Teď jsem se vrhnul do nových Score. Přeji všem sběratelům jejich vytoužené kousky ve sbírce a vše dobré v životě.