Jelikož jsem tady úplně nový, všechny vás zdravím a hned se vrhnu na představování.
Jmenuju se Štěpán Bařina a sbírání se věnuju od páté třídy základní školy. Bylo to takové klasické vyměňování podle bodů (ale nejprve jsme si mysleli, že body jsou označeny jako PIM, takže jsme všichni chtěli ty největší faulaře ). Tehdy jsem taky začínal sledovat hokej, protože bylo čerstvě po MS 2005 ve Vídni, kde jsem poprvé viděl chytat Ricka DiPietra, a jeho výkon se mi tak líbil, že se z něj stal i můj nejoblíbenější hráč. Společně s ním jsem tedy začal fandit i New York Islanders, jejichž karty jsem od té doby sbíral.
Rok zpátky jsem se rozhodl, že budu sbírat i karty DiPietra, jichž mám aktuálně 136 kusů. Méně aktivně sháním i karty Islanders, kterých mám cca 250-300.
Nejspíš tady nejsem sám, kdo sbírá Ricka, takže všem ostatním přeju hodně štěstí.
trtrtr
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.