slinky

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
slinky
Nováček
Nováček

slinky

Příspěvek od slinky »

Zdravím Všechny...

Karty jsem začal sbírat už v první třídě na základní škole, kdy mi děda koupil balíček PRO-SETek :) Pamatuju si, že každý tenkrát chtěl mít "ohnivý céčko" :D

Karty jsem sbíral cca do 5 třídy, míchal jsem NHL, Extraligu a Národní Teamy...v té době se možná rozhodlo, že se dále budu věnovat jen Extralize a kartám Wien 96. Pak byl konec.
V roce 2006 jsem se stěhoval a karty jsem objevil a byl jsem z nich opět úplně mimo, takže hned na internet a zjišťovat co a jak s nimi je a hned byla první objednávka u OFS :) a jede to až do teď.
Bohužel stále nějak nejsem rozhodnutý co přesně sbírat :( Ale věnuji se stále kartám z Vídně 96, Slavie Praha, Litvínova, KHL a Dušana Salfického. U NHL stále přemýšlím co a jak :( takže kdyby jste mi někdo chtěl poradit, tak to s Vámi rád prodiskutuji :)

Doufám, že zde najdu spoustu lidí které spojuje Lední Hokej :)
sbírám karty Dušana Salfického...jestli máte jakéhokoliv, napište...dík :)
Dále pak karty Wien 96...u té mám napsaný wantlist, takže jestli nějakou kartu máte, napište mi zprávu, díky ;)
jinak ještě Slavia Praha, Litvínov a Jihlava

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“