Zdravim všechny sběratele
Nedavno jsem oprášil svoji starou zbírku kartiček ze,kterou jsem začal asi,jako většina lidí tady v 90 letech.
První kartičky co jsem si koupil byli Parkhurstky a jelikož jsem začal já i ostatni zbírat karty kolem věku 10 let
tak víc než hráče jsme zbírali ty tými s nejhezčím logem
Pomatuju si jak jsem takhle jednou vyměnil "Nákýho" Gretzkyho za 2 kráče Floridy Panthers a přišlo mi to jako dobrej kšeft
No a se sbíráním jsem pokračoval do konce základky a pak jsem přestal.
Ne že bych se přestal zajmat o hokej ba naopak.
Ale v okolí,už někdo karty nesbíral tak mě to taky tak ňák pustilo.
A teď když jsem po 10 letech oprášil svojí starou sbírku tak mě napadlo,že bych ji mohl doplnit o pár aktuálních kusů.
Našel jsem tydle stránky a jsem z toho,jak Alenka v říši divů
Koukám,ža karty za těch 10 let sakra pokročili a jsou tu k vidění fakt nádherný kusy.
Jersey ty podpisovky ITG atd prostě pecka.
Nevim co mam objednat dřív
Pro mě byla vrcholem taková ta modrá upper decka z 98
Takže abych tu nepsal moc velkej román,jsem rád,že jsem tady objevil takovýdle super stránky s kartama a fórum.
A těšim se na svoje combeck brajky po 10 letech a třeba i na výměny karet s váma atd.
Zdraví Méďa
meda10
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Re: Úvod a přivítání
Bienvenido, Méďo! Doufám, že se ti u nás bude líbit!