Ahoj, zdravím všechny, mé jméno je Jirka je mi čerstvě 29 let a momentálně bydlím v Jablonci. Ke kartám jsem prvně "čuchnul" /asi jako většina z vás/ na ZŠ někdy v roce 94 a okamžitě jsem se stal hrdým fandou týmu edmontonských Naftařů, aniž bych tehdy jen tušil jak skvělou a bohatou historii tento tým má... zkrátka mi učaroval:D.
Nyní se v posledních měsících ke kartám zase vracím a to po pauze čítající dlouhých 14 let. Z původní sbírky je jen torzo a tak začínám v podstatě znovu od začátku. A abych to neměl tak jednoduché tak jsem k Oilers jako vedlejší sbírku přibral i ostatní celky, které v roce 1979 přešli z WHA do NHL /Whalers, Nordiques a původní Jets/. Takže pokud máte doma nějaký starší "odpad" sem s ním .
Jinak se těším na fajn spolupráci a všem přeju, ať v balíčcích nacházejí jen samé vytoužené úlovky
bookbinder
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
- bookbinder
- Zkušený
bookbinder
Hlavní sbírka
EDMONTON OILERS
Vedlejší sbírka
QUEBEC NORDIQUES
- GoFlyersGo
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Re: Úvod a přivítání
super že je tu ďalší zberateľ týmu, vitaj medzi nami, ale jedna malá rada na začiatok, neber si 4 týmy, ak chceš mať naozaj peknú zbierku a chceš sa tomu venovať naplno, myslím že ideál je jeden max. 2 týmy, potom to ide veľmi do peňazí a tým pádom si nemôžeš dovoliť to čo by si chcel, ale ak si miliardár ver radím sa svojej skúsenosti i ja som začínal so 4, istú dobu dokonca 5 a fakt to udržať nejde
Zbieram Philadelphia Flyers - 5373/???
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
- bookbinder
- Zkušený
Re: Úvod a přivítání
Dík za přivítání i za radu, vážím si jí.
Máš pravdu že čtyři týmy je hodně, ale pro mě jsou jednoznačně na prvním místě Oilers, a pak až ty ostatní tři a ty spíš jen tak zatím doplňkově - staré řadovky a tak.
Máš pravdu že čtyři týmy je hodně, ale pro mě jsou jednoznačně na prvním místě Oilers, a pak až ty ostatní tři a ty spíš jen tak zatím doplňkově - staré řadovky a tak.
Hlavní sbírka
EDMONTON OILERS
Vedlejší sbírka
QUEBEC NORDIQUES