Je mi čerstvých 50 a v oboru hokejových karet jsem naprostý nováček! Jako Kladeňák jsem samozřejmě o hokej zakopával na každém kroku (nehledě na mnohé narážky na mé příjmení), ale o NHL jsem se nijak zvlášť nezajímal, dokud to šlo, hrál jsem na PC, a přitom shlédl tu a tam nějaký zápas. Když EA přesunula hru jen na konzole, měl jsem utrum. Až letos se stala divná věc – do NHL se zamilovala moje dcera (19)! Takže nyní trávíme u televize daleko víc času. Při té příležitosti jsem zase po letech zakoupil časopis Xhockey a narazil na „seriál“ o sbírání karet (já vím, že je to jen reklama, jak nalákat nové hejly ). Nicméně, když měla dcerka nedávno narozeniny, napadlo mě, podarovat jí alespoň kartičkou s kusem dresu oblíbeného hráče (Jeremy Swayman). No, a když už jsem na těch stránkách Hokej-Karty byl, přidal jsem jen tak pro legraci nějaké ty balíčky (Serie One) a taky album… No jsem prostě bezpáteřní a lehce ovlivnitelný jedinec!
Ale karty zaujaly! Teď jsem tedy ve fázi nováčkovského rozkoukávání. Mým prvním cílem je sestavení kompletního setu UP Series One z aktuální sezóny. Dál se uvidí. Nejsem naivní a nepočítám, že bych na kartách zbohatl, jen jsem prostě zjistil, že mám hokej rád a karty se mi líbí. Navíc se jedná o evidentně zajímavý svět se specifickými zákonitostmi, o jehož existenci jsem donedávna neměl ani tušení, ale do jehož tajů bych rád proniknul. Od účasti na tomto fóru očekávám hlavně možnost načerpání nových poznatků a zejména konzultace se znalými a zkušenými a v neposlední řadě i možnost výměny mnou vícenásobně vlastněných karet, jejichž počet bude, jak předpokládám do budoucna stoupat.
Tak asi tak, doufám, že se navzájem nezklameme. Zdraví Marek Patera, Kladno
Ahoj z Kladna!
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ahoj z Kladna!
Moc hezke predstaveni, tak at se dari a novy konicek bavi!
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist