Hockey Historic
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
-
- Nováček
Hockey Historic
Zdravím. Sbírání sportovních karet jsem se znova začal věnovat až teď v pozdějším věku a to jen sporadicky. Koníčků je moc sbírám hudbu LP desky,CD,DVD,VHS.Sám navíc aktivně sportuju (Triatlon) Hokej mám a měl jsem rád,ale ze všeho nejdřív je rodina.....Proto sem budu přidávat karty jednou za měsíc v takové měřítku v jaké, se Mi podaří někdy z výměny, někdy box,balíček (balíčky) podle času a možností. Chtěl bych se zaměřit na sbírání Wayne Gretzkyho, brankařů , České ELH a Čechů a Slováků hrajících v NHL. Jinak karty co nebudu mít 2x si prozatím ponechám ve sbírce. Karty které budu mít víckrát bych bud odprodal, nebbo vyměnil kus za kus ,který nemám. Mějte se fajn ONDRA
Re: Hockey Historic
Ahoj Ondro, vítej! S LP deskami jsme na tom stejně