Zdravím vás ľudia...
Volám sa Tomáš a pochádzam zo Slovenska, konkrétne Košíc...Zaradiť sa musím k úplnemu začiatočníkovi a trošku sa toho obávam

Zbieram síce dlhodobo hokejové a futbalové dresy, šály, knihy a rôzne ďalšie veci pre syna, ktorému plánujem čoskoro predstaviť svet športu a uvidím čo ho zaujme. Chcem však, aby registroval čo najviac klubov a hráčov a to je aj dôvod tejto novej cesty...pokiaľ by sa rozhodol pre hokej (čomu tajne verím, keďže ja som dlhoročný hokejový fanúšik ) chcem, aby mal zaujímavé veci plné informácií rovno doma a vedel "vstrebať" históriu napr. NHL.. (hráčov, legendy atp..) Som už majiteľom nejakých kariet, ale jedná sa skôr o mojich obľúbencov, resp. zbierky, kde sú buď Slováci, alebo napr. komplet sety HC Košice z rôznych sezón, keďže som rodák z tohto mesta a veľký fanúšik. Rád by som časom svoju novú zbierku založil hlavne na hráčoch ako Ovechkin, Bondra, Svatoš, Nagy ( čo bude asi finančne náročnejšie, ale dostal som mesačný budget od manželky, takže uvidíme

)
Každopádne pokiaľ niečo nebudem vedieť a veľa sa pýtať, tolerujte ma

Pokiaľ sa niekde zmýlim, kľudne ma opravte a hádam aj ja časom zapadnem do tejto novej komunity. Vďaka