Nějakou záhadou jsem si tohoto vlákna určeného na představení všiml až teď. Tímto se omlouvám a napravuji rest.
Tákže jmenuju se Jirka, je mi 22 let, jsem z jižní moravy, konkrétně z městečka Dubňany které leží asi 10km od Hodonína.
V roce 2008 jsem odmaturoval na gymplu v Hodoníně. Momentálně jsem bohužel bez práce a ve volném čase kromě sbírání karet pěstuju bonsaje, jezdím na motorce, hraju hry na PC (momentálně NHL09) a trávím čas se svou milovanou přítelkyní která mně kupodivu nepovažuje za idiota protože sbírám karty, naopak se vždy ráda podívá co pěkného mi přistálo v poště
Karty jsem sbíral už kdysi na základce (okolo roku 1996-97), ale to už je všechno dávno pryč. Bylo to takové to sbíráni že která karta je novější, čím víc se leskne a čím víc kanadských bodů má hráč na ní, tím je karta lepší A samozřejmě Jágr s Haškem byli prostě to top, jedna obyčejná Haškova či Jágrova karta se měnila za doslova desítky karet jiných hráčů Taky na rohy se samozřejmě nehledělo, o karty se hrávala čára a podobné hry, a karty podle toho vypadaly. Měl jsem jich tehdy snad okolo tisíce, ale našli byste jich asi ani ne 10 ve 100% stavu... časem o sbírání ale všichni spolužáci včetně mně ztratili zájem, a kartiček se nadlouho vzdali. Kartičky se pak různě poztrácely při stěhování, rozdaly/prodaly mladším kamarádům, a zbylo mi jich dodnes asi tak 10-15, právě ty které byly tehdy v tom nejlepším stavu a kterých jsem si tehdy nejvíc vážil. Pokud vím jsem z kamarádů jediný kdo se k tomu vrátil.
Stalo se to náhodou - začátkem listopadu jsem náhodou narazil na toto fórum, pročetl pár boxbrejků, podíval jsem se do pošty a zase jsem se pro to nadchnul. Ty možnosti co teď jsou, to je neuvěřitelný - spousta různých sérii, jersey, podpisovky, patche, karty s kouskem hokejky, puku, brankářské výstroje a tak dál... Oči mi jen přecházely když jsem to viděl co vše dnes existuje. To vůbec neexistovalo a nebo bylo totálně nedostupný když jsem kartičky sbíral jako kluk... Takže netrvalo dlouho a přišly balíčky na rozbalení, box od Supermana, samostatné karty, a teď čekám na svůj první "tovární" box (a těším se jako malý kluk )...
Sbírám jako hlavní sbírku gólmana Dallasu (předtím Atlanty) Kari Lehtonena, a jako okrajové sbírky (takzvaně jen když se něco naskytne a když někdo s kým měním nemá Lehtonena) Antera Niittymakiho. Cristobala Hueta a Ilyu Bryzgalova. Z toho jde vidět že jsem "ujetý" hlavně na brankáře A chci si určitě zkusit zkompletovat i nějaké inzertni série, nejvíc mně lákaji brankářské série ze sezóny 10/11 - Panini Zenith Crease is The Word, Pinnacle Saving Face, Contenders Leather Larceny, a možná i Panini Certified Masked Marvels
Pokud jste dočetli až sem a neumřeli nudou, tak vám gratuluji
Cosmogagy
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.