Ahoj,
jmenuji se Pavel. Karty jsem začal sbírat na Základní škole v 90. letech. Pamatuju si, že k narozeninám a vánocům jsem nechtěl nic jiného, než balíčky karet... Co si pamatuju, tak první hit z balíčku byl nějaký Mario Lemieux na nějaké Scorce (ročník 1992, 1993). Postupně jsem pak kupoval další série a měnil se spolužáky. To bylo všechno na 1. stupni ZŠ, pak přišla pauza, vrátil jsem se k tomu zpět někdy na konci základní školy/začátku střední školy.
Kdysi jsem sbíral Paula Kariyu, měl jsem krásnou sbírku několika insertů z 90. let, ale spolužák mi tyto karty ukradnul, následně prodal. Potom, co jsem ho donutil se přiznat před třídou a učitelkou, tak se rozbrečel a od rodičů mi poslal 200 Kč jako náhradu...
Aktuálně se snažím dosbírat některé sbírky, které jsem právě okolo roku 2000 načal. Sbírek jednotlivých hráčů mám více, ale tak kolem 30-40 kusů (např. Lemieux, Hasek, Jagr). Chci se zaměřit na nějakého aktuálně hrajícího hráče a pak nějakou legendu. O jménech se ještě rozhoduji.
Představení
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
- Bianconero
- Legenda
Re: Představení
Skvělé představení, vítej mezi "blázny" . Jsem zvědavý, koho nakonec zvolíš. Přeju šťastný výběr.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
To jsme tu ještě neměli, vítejforrest píše:...
Kdysi jsem sbíral Paula Kariyu, měl jsem krásnou sbírku několika insertů z 90. let, ale spolužák mi tyto karty ukradnul, následně prodal. Potom, co jsem ho donutil se přiznat před třídou a učitelkou, tak se rozbrečel a od rodičů mi poslal 200 Kč jako náhradu...
....
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Vítej, Tak snad tady na toho tvého spolužáka nenarazíš! při nějaké výměně
Autogramy - 2265 podpisů - 1452 hráčů zapsána polovina sbírky
San Jose Sharks, Repre karty, Kladno, SP Authentic - FW AUTO
ITG International Ice 06/07 - 119 podpisovek
Classics Signatures 12/13 - 225 podpisovek
Future Watch Auto - 221 podpisovek
SJS - 2536 vše k 17.2.2022 / vše k prohlednutí na Absolutu
San Jose Sharks, Repre karty, Kladno, SP Authentic - FW AUTO