Tak se také Vám představím.
Jmenuji se Vojta, je mi 14let a bydlím v (niní) nechvalně proslulém městě Varnsdorf. Sbírání se věnuji od dob co jsem začínal hrát hokej to bylo v 6ti letech. Protože jsem v hokeji chytal tak mojé první sbírka obsahovala jen golmany. Tím že jsem sbíral karty jsem namotivoval spolužáky, a rozmohlo se u nás ve třídě sbírání hokejových karet. Z prvu jsme si kupovaly karty DS 99/00 (za 19,- ) a vyjmečně i Fleer 06/07 (kvůli ceně 75,-) a poté jsme je ve škole měnily snad všude, jenže poté několik žáků odešlo na gympl a ostatní to už "nebavilo" zbyl jsem v celé třídě (i dokonce ve škole) jen já kdo karty sbíral. Už jsem se toho chtěl vzdát když jsem objevil na internetových stránkách jersey karty (o těch jsme všichni ve třídě snily), koupil jsem si svou první jersey a tak začala moje éra sběratelství, nejdříve jsem chtěl sbírat Petera Budaje ale postupem času jsem začal sbírat base sety a subsety. Niní sbírám karty Jakuba Kováře, set OFS Premium a Subset BTP 06/07 greats of the game a uvažval jsem že by jsem oživil sbírku Budaje
vojta
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.