Ahojte, tuhle část jsem úplně přehlédl, jinak bych se představil už dávno. Většina mě znáte už z česko-slovenského fóra nebo z PTH burz, tak hlavně pro ty ostatní. Jmenuju se Petr Tuček, je mi 31 let a ke kartám jsem se dostal podobně jako hodně lidí tady když se u nás poprvé objevily. Sbíral jsem je ve škole a fandil Pens, kde jsem si postupně oblíbil Maria Lemieuxe který se stal také mým hlavním sběratelským cílem. Na střední jsem ale sbírat přestal a ke kartám jsem se vrátil hádám tak 3 roky zpátky. Byl jsem překvapen jak se trh s kartami změnil a chvíli trvalo než jsem se zorientoval.
Jinak možná to může mást, ale nejsem přímo fanouškem Pens. Zajímá mě NHL jako taková, a jsou samozřejmě týmy které jsou mi blíže k srdci (Pens je na špičce , ale fandím spíše čechům a konkrétním hráčům.. navíc miluju historii NHL a legendy.
Ke kartám Maria jsem loni přibral Michala Neuvirtha, tak doufám že se budou i díky vám sbírky dále rozrůstat
superman66
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
- superman66
- Legenda
superman66
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98