2016-17 OFS Classic

Žhavé novinky týkající se sezóny 16 / 17
Odpovědět
vojta
Legenda
Legenda

Re: Ofs classic 16/17

Příspěvek od vojta »

Pane Hrbku, nastínil by jste něco k té nové distribuci do trafik a prodejen? Půjde to přes nového distributora? Mělo by s to objevit i v jiných trafikách než je geco a valmont a rychleji než přes corfix? A jaké verze boxu se v trafikách objeví? Takhle vidím, že v HOBBY boxu bude jen 10 balíčků, což je na prodej do trafik málo. :) Předem moc děkuji za cennou odpověď. :wave:

flynander
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od flynander »

Tak tohle je poněkud objemná smršť informací :o : http://www.ofscards.com/drupal/cs/conte ... 17-serie-i
Bude to chvíli trvat než to vše prohlídnu a vytvořím si nějaký názor. :lol:

Tomino69
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tomino69 »

Parádní nálož informací :thumbup:

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

musím říct, že vzhledově mi letošní karty hodně připomínají DEl nebo EBEL karty a rozhodně to podle mě není na škodu..

podpisovky nebo jersey a i youg power jsou prsotě krásný karty a za mě obrovskej palec nahoru, moc se mi líbí i passing the torche, cizinci taky fajn.. asi jediná karta co se mi nelíbí je then and now

jinak fakt super a moc se těším ;)
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

celá I. Série laděná do duhových barev, kromě "In the Crease", soudím dle dostupných zveřejněných náhledů, třeba se ještě najde vyjímka, proč tak?

vzhled si chcu zhodnotit až budu mít možnost karty držet fyzicky v rukách, ale tématické oživení série určitě za mě "Then and Now" a "Passing the Torch"
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

DSTRAKA
Opora
Opora

Příspěvek od DSTRAKA »

This is my number vypadají moc hezky. Vypadá to že budou mít dokonce lepší kousky než team replica jersey x/99 z předlonské sezony, když tyhlety mají limitaci x/49.
O Strangers on the Ice si myslím, že je trochu zbytečné dávat tamm Slováky. Těch je v extralize velká spousta, ale třeba ten Sorvik je na této kartě o moc zajimavější.
Young Power nemají chybu. Líbí se mi o moc více než vloni. :thumbup:
Then and Now se mi vůbec nelíbí. :? A Jan Lašák přece nepřestoupil z Pardubic hned do Liberce? :?:
Authentic Signature je supr, že je fotka hráče z blízka a ne jak vloni. A pokud dobře koukám, tak to je hard signed.

Tomino69
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tomino69 »

Podpisovky jsou na nálepkách, což je škoda, ale chápu že to momentálně asi jinak nejde ...

DSTRAKA
Opora
Opora

Příspěvek od DSTRAKA »

Tomino69 píše:Podpisovky jsou na nálepkách, což je škoda, ale chápu že to momentálně asi jinak nejde ...
Tak to je škoda. A asi nebudou tlusté ne? To by mi taky bylo líto. :|

Tomino69
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tomino69 »

To nevím, jen když si zvětšíš náhled je vidět že je podpis na nálepce.

affly
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od affly »

Paráda.! Tento rok do podpisovek jdu. Nálepka ne nevadí. Líbí se me nejvíc za celou dobu ofs. Inserty taky bomba. Za me 10 z 10
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170

Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Pěkný inserty , Alby tam má gu memo / 10 , tak to bude zase boj , hodně se mi líbí předání pochodně , super karty .
Škoda že nevznikly nějaký dual nebo triple podpisovky , když už jsou nálepky , tak by to asi neměl být problém , ale jinak super , jsy karty jsou pěkný . Jsem zvědavej jak budou vypadat ty karty team pride z minulý sezony s podpisem , ty budou ´hodně cenný , stejně jako ty GU karty .
Obrázek

flynander
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od flynander »

Po delším zkoumání, jsem se rozhodl oznámkovat jako ve škole :D :
Authentic Signature = 2, nálepka a nerovnoměrné rozložení týmů
Strangers on the Ice = 1, nádherné karty
This is My Number = 1-, hezké
Then and Now = 3, nápad dobrý, ale takové nemastné neslané
Team Pride = 2, hodně volného místa na první pohled
Passing the Torch = 1-, jenom nadpis mohl být jinačím fontem
Young Power = 1, takové čisté, hezky se na to dívá
Behind the Bench = 2-, prostě trenéři, ani špatné, ale ani z toho nespadnu na zadek

Nicméně na živo to může být vše úplně jinak. :)

Lloyd
Opora
Opora

Příspěvek od Lloyd »

Nevypadá to zle. Nějaké nové nápady, ta čísla se mi zdají povedená, podpisy docela taky. Ale zase je tam na můj vkus moc grafiky a převaha detailů nad akčními záběry ze hry. A ještě jedna lingvistická poznámka "Stranger" je člověk, kterého neznám. Cizí státní příslušník je "Foreigner". "Strangers on the Ice" navíc znamená něco jako "Lidi, kteří na ledě nebývají moc často..."

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

jinak se mi líbí i nějaká ta sjednocení limitací 1 of 100, takže až na Purple verze to vidím na sesbíratelnou sérii a určenou pro sběratele, a že se dostane na každého sběratele. Ještě za mě ty x/5 dát alespoň na x/10. Jde přece o to přivést fanoušky ke sbírání, nikoliv k odporu.

flynander: podle mě u Signature záleží hodně na tom, jak spolupracují jednotlivé kluby, tady si nevybereš a nikoho nepřinutíš, aby karty podepsal. Nejde to rozložit rovnoměrně, to by pak hned se muselo dát 1 hráč od každého klubu, aby to bylo 100% vyvážené, to samé jako vždy u Game Used, co se podaří získat, se podaří.

Když je řeč ještě tady o Signature nálepce, mě osobně nevadí, raději ať má podpis větší životnost, než aby mi po nějakém měsíci vybledl a já zkoumala, kdo že se vlastně na to podepsal. Navíc karty by se pak z klubů nemusely vrátit a pokud ano, kdoví v jakém stavu apod. ... takže určitě i opatření pro plnění boxů včas a nikoliv až v průběhu vydání doplňovat dle toho jak se to bude vracet z klubů jako šnek, pokud vůbec by se to vracelo...
Obrázek

Stars_hockey_cards
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stars_hockey_cards »

Ohledně té nalépky u signature... taky nemám žádný problém. Opravdu je to velmi složité dostávat ty karty z klubů zpět.

Já se rozhodl u mých posledních vsetínských karet taky pro podpisovky a bohužel jsem zvolil variantu poslat karty přímo do klubu. Čekal jsem na ně dlouho...

Ale zase musím klub pochválit, že mi je neposlali poškozené, zohýbané a zkrátka v pořádku :)

Takže u nových OFS mi varianta nálepky přijde ideální :thumbup:
Naposledy upravil(a) Stars_hockey_cards dne ned 06. lis 2016 20:25:12, celkem upraveno 1 x.

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Podpisovky fajn...za mě rozhodně hezčí než loni, i když s menší fotkou...ale "roztahovači" měli dost prostoru na podpis
This is my number vypadá hodně dobře, jsem moc zvědavej naživo
U Team Pride by vůbec nevadil posun nápisu trochu dolů, aby bylo víc Hlinky na úkor oblohy nad O2 Arenou

Passing the Torch mi strašně evokuje karty, z před pár let, který jsme tady vesměs sborově kritizovali..."Family" nebo "Jmenovci"

Cizinci navazují na inserty Pacificů, cca rok 2003-2005, ale tady narozdíl třeba od Team Pride je fajn upřednostnění hráče nad názvem
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

Johny320
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Johny320 »

Bude nějaký náhled karet u teto serie : This is My Number -Game Used Memorabilia, kde jsou limitní karty většinou v limitu /10.
V seznamu karet od č. 56-81. Diky za odpoved .

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

a budou i doplněny kluby pro This is My Number - Game Used Memorabilia? Co když tam je Lešoun za Spartu *cheer* a Čechmánek za Zlín, resp. Gottwaldov :?:
Obrázek

Johny320
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Johny320 »

smiesek píše:a budou i doplněny kluby pro This is My Number - Game Used Memorabilia? Co když tam je Lešoun za Spartu *cheer* a Čechmánek za Zlín, resp. Gottwaldov :?:
Tak to sem teda važně zvědavý . Kdy se to odtajní ? Tyhle náhledy ?

flynander
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od flynander »

Johny320 píše: Tak to sem teda važně zvědavý . Kdy se to odtajní ? Tyhle náhledy ?
Myslím, že to bude vypadat úplně stejně jako Team Replica Jersey, akorát tam bude někde napsáno game used. ;)

Odpovědět

Zpět na „2016 / 2017“